Ştiri Rapid Bucureşti
11-02-2009, 02:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Nicolae Manea spune că meritul pentru victoria cu Oţelul le aparţine doar jucătorilor
Noul antrenor al echipei Rapid, Nicolae Manea, a declarat, duminică, după jocul cu Oţelul Galaţi, scor 3-0, că jucătorii săi s-au dăruit exemplar în acest joc şi tot meritul pentru victorie le aparţine lor.
"Aveam nevoie de o victorie, pentru că venean după o eliminare din Cupă, care nu ne-a căzut bine deloc, şi era important să rămânem în primele locuri ale clasamentului. Nu a fost un joc uşor, pentru că am întâlnit o echipă care a venit să joace. A stat bine în teren şi ne-a chinuit destul. Meritul e în totalitate al jucătorilor, pentru cum au abordat partida, pentru că au făcut risipă de energie. În repriza a doua, adversarul a venit peste noi, dar golul lui Grigorie ne-a descătuşat şi cred că a fost decisiv. Jucătorii merită felicitări", a spus Manea. Tehnicianul a reiterat ideea că nu a vrut să preia echipa, dar speră să termine cu bine acest mandat care se încheie la finalul turului Ligii I: "Nu vă aşteptaţi că am semnat vreun contract special, eu doar am preluat formaţia pentru că mi-a zis Copos că nu aduce alt antrenor. Nu am vrut să vin. Ne va fi foarte greu în acest final de tur, pentru că avem meciuri dificile şi nici un adversar nu se va preda. Când am preluat echipa jucătorii erau supăraţi, dar sper să jucăm din ce în ce mai bine". Manea a fost întrebat de ce nu l-a lăsat pe Bornescu să execute lovitura de la 11 metri şi a răspuns tot cu o întrebare: "Păi de ce să bată el, ce, nu mai erau jucători în echipă?". Manea a adăugat că mulţi fotbalişti au acuzat probleme medicale după acest joc, dar speră să îi recuperez până la derby-ul cu Dinamo. Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut