Ştiri Rapid Bucureşti
11-02-2009, 02:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Grigorie: "Îl cunoşteam pe nea Nae de mai mult timp şi faptul că a revenit în iarbă e de bun augu"
Autorul golului de 2-0 pentru Rapid, Ştefan Grigorie, s-a declarat fericit după acest succes şi este de părere că unitatea jucătorilor a făcut totul.
"Nu tre buia să facem paşi greşiţi acasă şi ne-a ieşit bine. Îl cunoşteam pe nea Nae de mai mult timp şi faptul că a revenit în iarbă e de bun augur. Nu ştiu dacă a fost un şoc pozitiv schimbarea antrenorului, noi ne-am văzut de treabă pentru că suntem profesionişti. Ce era să facem, să nu mai jucăm dacă a plecat antrenorul?", a precizat mijlocaşul, care a fost completat de Mircea Bornescu: "Nu mă aşteptam să fiu atât de bine primit la Rapid, dar acest lucru mă motivează foarte mult şi mă face să nu regret că am venit în Giuleşti. Le mulţumesc fanilor că m-au solicitat la penalty, dar datoria mea e să ţin poarta intactă. Sper să continuăm la fel de bine". Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)
19 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut