Ştiri Oţelul Galaţi
11-02-2009, 02:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Dorinel: "Îmi e foarte greu să îmi dau o părere despre meci"
Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, a spus că scorul este prea sever faţă de evoluţia din teren a celor două formaţii şi este de părere că golul lui Grigorie a fost decisiv pentru soarta partidei.
"Îmi e foarte greu să îmi dau o părere despre meci. Dacă nu vedeam jocul, spuneam că la 3-0 nu mai e nimic de zis, dar a fost altă situaţia în teren. Rapid a pus presiune doar în primele 15 minute, după care am controlat jocul autoritar. Am primit gol pe o greşeală personală. Sunt dezamăgit de rezultat, dar jocul nu m-a dezamăgit foarte mult. E un scor mult prea dur, faţă de ce a fost în teren. E posibil să nu fi avut curaj, dar din moment ce gazdele au ajuns sporadic în careul nostru, nu ştiu ce ar fi de zis. Eu îmi reproşez doar că nu am marcat, pentru că dacă am fi făcut-o alta era desfăşurarea partidei", a declarat Munteanu. Echipa antrenată de Nicolae Manea a învins, duminică, pe teren propriu Oţelul Galaţi, scor 3-0, rezultat în urma căruia giuleştenii au trecut pentru moment pe primul loc în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
7 Musafir(i)
7 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut