Ştiri Dinamo Bucureşti
11-02-2009, 03:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Adrian Cristea: "Dau gol şi din concediu"
Adrian Cristea a fost la fel de spumos în declaraţii ca şi în jocul practicat aseară în Copou.
- Adrian, cum... - Eu sînt în concediu şi venisem acasă, că eu sînt din Iaşi. Dacă tot eram pe-aici, m-au luat să şi joc. Glumesc, dar chiar s-a exagerat cu acea ştire de presă. Oricum, nu bag în seamă aşa ceva, că altfel aş înnebuni. Nu pun la suflet, chiar mă amuză. - Te-ai fi aşteptat să fii contestat în oraşul tău? - M-a înjurat lumea şi aici, aşa e. Nu sînt eu iubit, asta e viaţa. Eu trebuie să joc cît pot de bine şi nu mă interesează dacă lumea mă aclamă pe mine, ci să cîştige echipa meci de meci. - Ce se întîmplă cu Dinamo de nu mai reuşeşte să aducă fanii la stadion? - Chiar nu ştiu. În debutul sezonului le-am bătut pe Steaua, pe CFR, pe Urziceni, am întors calificarea cu Liberec de la 0-3 şi apoi, după toate acestea, la primul meci acasă am avut 2.000 de suporteri. Mai multe ce putem face? http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut