Ştiri FC Vaslui
11-02-2009, 03:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri FC Vaslui
Marius Lăcătuş: "CFR, Dinamo, Urziceni şi Steaua au cele mai bune loturi"
Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, spune că obiectivul grupării moldave în acest sezon este calificarea într-o cupă europeană şi vorbeşte despre faptul că nu mai puţin de 7 echipe sînt despărţite de numai un punct în clasamentul Ligii I.
"Mă aşteptam să avem un meci greu cu Internaţional, sînt o echipă incomodă care avea nu mai puţin de 4 victorii în deplasare înaintea jocului cu noi. Nu aveam de ce să-i luăm de sus, punctele erau foarte importante. Obiectivul nostru este calificarea într-o cupă europeană, nu e deloc uşor, campionatul e lung şi pot să apară foarte multe surprize pe parcurs. Sperăm să nu avem sincope, vrem să avem un campionat cît mai bun şi să ne atingem ţintele. Rămînem modeşti, am discutat cu băieţii şi sper să fi înţeles situaţia în care ne aflăm. Sînt aproape toţi fotbalişti cu experienţă, nu au capul în nori şi nu se poate vorbi despre o relaxare după rezultatele bune din ultimele etape. Cred că finalul turului va păstra 5 sau 6 echipe în lupta pentru campionat, apoi totul depinde de ceea ce se întîmplă în pauza de iarnă. Cred că după aceea 3 sau 4 echipe se vor detaşa. Pe noi ne aşteaptă o perioadă foarte dificilă, sîntem conştienţi ce meciuri grele avem înainte şi păstrăm aceeaşi linie ca şi pînă acum. CFR, Dinamo, Unirea Urziceni şi Steaua cred că au cele mai valoroase loturi, pot oricînd să alinieze formule capabile să facă faţă în cupele europene şi în Liga I", a spus Lăcătuş pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut