Ştiri Gaz metan Mediaş
11-02-2009, 05:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Gaz metan Mediaş
Ofertă din Coreea de Sud pentru Eric
Mijlocaşul brazilian al Gazului metan, Eric de Oliveira, nu duce lipsă de oferte; cea mai recentă vine din Coreea de Sud, dar oficialii medieşeni nu vor să–i dea drumul.
În ciuda faptului că nu a ieşit în evidenţă de prea multe ori în primele 11 etape, de brazilianul Gazului metan, Eric de Oliveira, se interesează mai multe echipe atât din ţară, cât şi de peste hotare. Recent, mijlocaşul grupării medieşene a primit, prin intermediul impresarului, o ofertă de la o formaţie din primul eşalon sud-coreean, dar mai-marii Gazului metan nu au fost de acord cu ea. Aceasta oferea suma de 300.000 de dolari pentru un împrumut al fotbalistului pe un an de zile, de luna viitoare până în decembrie 2010, plus alţi 350.000 pentru un transfer definitiv, dacă Eric ar fi confirmat. Nici fotbalistul nu ar fi agreat să ajungă tocmai în Coreea de Sud, chiar dacă ar fi urmat să încaseze aproximativ 125.000 de dolari pe an. Eric pare să fie, în schimb, mai aproape de un transfer la o echipă din Liga I. Cea mai aproape de a-i obţine semnătura e FC Timişoara, unde brazilianul l-ar urma pe Curtean. De gazist s-au mai interesat CFR Cluj, Universitatea Craiova şi chiar Steaua. Fotbalistul cere îngăduinţă oficialilor clubului medieşean şi speră să fie lăsat să plece la un club mai mare decât Gazul metan. "Am 25 de ani. Mi-am făcut datoria faţă de echipa din Mediaş. Acum, sper să mă ajute şi cei de la club. Aş vrea să rămân în Liga I, pentru că, în România, lumea mă cunoaşte deja, mi-am făcut un nume aici. Oferta din Coreea de Sud era foarte tentantă, dar m-am gândit că e mai bine să rămân aici. Cine ştie, dacă mergeam în Coreea şi nu îmi ieşea jocul, oare mă mai puteam întoarce la voi, în România? Îmi place în Europa şi vreau să continui să joc aici", a afirmat brazilianul. Altfel, preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, a infirmat faptul că a înaintat vreo ofertă Gazului metan pentru brazilian, în ciuda zvonurilor apărute în ultimele săptămâni. "Pentru moment n-am făcut nicio ofertă", s-a rezumat să afirme Iancu. Cu toate acestea, pe Tîrnava Mare se aşteaptă, de la o zi la alta, o propunere concretă din partea grupării din Banat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut