Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic)
11-02-2009, 06:46 PM
RE: Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic)
Victoras Iacob a marcat pentru Iraklis Salonic

Atacantul român Victoraş Iacob a marcat golul prin care echipa sa de club, Iraklis Salonic, a câştigat, cu 1-0, disputa cu Asteras Tripolis.

Iacob a fost integralist la Iraklis şi a marcat golul victoriei în minutul 89, după ce, în minutul 42, şi-a trecut în cont un cartonaş galben.

La Iraklis a fost titular şi Nicolae Dică, fostul atacant al Stelei fiind înlocuit, în minutul 60, cu Dimitris Yiantsis.

Într-un alt meci din Grecia, Kavala a trecut, cu 3-0, de Panthrakikos, prin golurile marcate de Siontsis, Ioannou şi Onwuachi. La oaspeţi, Daniel Orac şi Marius Mitu au fost uitaţi pe banca de rezerve.

Iacob: "Victoria pe care am obtinut-o e buna pentru moral"
Atacantul formatiei Iraklis Salonic, Victoras Iacob, este fericit dupa ce a inscris golul victoriei pentru echipa sa in meciul cu Asteras Tripolis, din campionatul Greciei.

"Jancker" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca acest triumf va ajuta moralul gruparii la care evolueaza impreuna cu un alt roman, Nicolae Dica si spera ca, la finalul actualei stagiuni, Iraklis sa ocupe un loc de play-off.

"A fost un meci destul de greu, pentru ca veneam dupa o serie de infrangeri. A fost ceva presiune, dar e bine ca am castigat, pana la urma, pentru moralul echipei. Golul a fost o formalitate. A fost un sut la poarta, apoi o recentrare cu capul a unui coleg si eu am impins in poarta din cinci metri. Noul antrenor e foarte linistit. Pur si simplu mi-a strans mana si mi-a zis bravo. In primul rand e datoria mea sa inscriu, ca atacant. Bucuria era imensa, dar antrenorul asa se manifesta, mai rezervat. Speram ca la final sa apucam un loc de play-off", a declarat Victoras Iacob, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Victoras Iacob (nr. 20- Iraklis Salonic) - Sebi Raducu - 11-02-2009 06:46 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut