Ştiri Unirea Urziceni
11-03-2009, 04:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dan Petrescu spune că jucătorii săi au o datorie faţă de club şi ţară
Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a declarat într-un interviu că este foarte strict cu fotbaliştii săi şi vrea ca aceştia să fie la fel de concentraţi în meciul cu Rangers ca şi în partida pe care au câştigat-o cu 4-1, informează ediţia online a The Scottish Sun.
"Petrescu a găsit reţeta succesului şi a ajutat mica echipă să câştige titlul în faţa giganţilor din Bucureşti. La meciul din Glasgow a dărâmat-o pe Rangers, reuşind o incredibilă victorie cu 4-1. Walter Smith trebuie să ştie că rivalul său nu-şi va lăsa jucătorii să fie luaţi de val în meciul de miercuri seară", scrie cotidianul scoţian. "Le-am spus băieţilor că am o datorie faţă de acest club. Ei trebuie să se simtă îndatoraţi faţă de mine, de club, de angajaţi şi chiar de ţară. Rezultatul în faţa lui Rangers a demonstrat că înţeleg motivaţia de la antrenamente. Eu am metodele mele de lucru. Nu-mi place să dau amenzi, dar jucătorii ştiu că trebuie să muncească din greu", a spus Dan Petrescu. Tehnicianul Unirii a adăugat că fotbaliştii care consideră că antrenamentele sunt prea dure trebuie să muncească la şedinţa de pregătire mai mult decât restul colegilor. "Ţinem evidenţa tuturor. Cred că erau speriaţi când le-am spus asta în prima zi. Dinu Todoran a venit să-mi mulţumească. Când a venit la Unirea se întreba dacă la vârsta lui poate să menţină ritmul pe care îl vreau. Pentru mine nu contează vârsta, ci mentalitatea. Mulţi cred că nu poţi progresa după ce faci 30 de ani, dar eu sunt cel mai bun exemplu. Cea mai bună perioadă din cariera mea a fost între 29 şi 33 de ani, când eram la Chelsea", a explicat antrenorul. "Doctorul clubului le dă jucătorilor cafea şi ciocolată înainte de meciuri, pentru a-i relaxa şi a le da energie", a mai spus Dan Petrescu. Mijlocaşul Tiberiu Bălan a afirmat că metodele lui Petrescu s-au dovedit să fie foarte bune. "El ne-a învăţat să învingem, este nebun după fotbal. Este implicat în tot felul de detalii pe care le putem considera fără importanţă. De exemplu, ne spune să bem numai apă plată. Dacă eşti prins cu o sticlă cu suc ai probleme. Dacă vrei ghete noi nu trebuie să le iei colorate. Spune că nu acceptă lucruri imature şi că fotbaliştii trebuie să poarte numai ghete negre. Până să vin la Urziceni nu realizam ce înseamnă să dai totul pe teren. Petrescu este dur, dar spune că jucătorii români fac treabă numai dacă muncesc din greu. Avea dreptate", a spus jucătorul. Petrescu s-a referit şi la ofertele pe care le-a avut: "Cred că pe lista Federaţiei Poloneze eram pe locul al treilea. Am oferte şi din Italia, dar adevărul este că nu voi pleca de la Unirea". Partida dintre Unirea Urziceni şi FC Rangers are loc miercuri, pe stadionul Steaua, în Grupa G a Ligii Campionilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
83 Musafir(i)
83 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut