Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-03-2009, 04:18 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Ghencea e un stadion de modă veche, puneau zgomote în boxe pentru că fanii nu îşi încurajează echipa!"

Fostul goalkeeper al lui Glasgow Rangers, Dave Woods, îşi aminteşte de atmosfera din Ghencea ca despre una "alimentată artificial de zgomotele de la staţiile de amplificare" şi spune că stadionul care va găzdui jocul dintre campioana Scoţiei şi Unirea Urziceni este unul de modă veche, aflat într-un "oraş dintr-o ţară neprimitoare".

"În '88, Steaua avea jucători care mai tîrziu au devenit nume mari în Europa, cum ar fi Gheroghe Hagi sau Marius Lăcătuş, dar care la ora meciului nu însemnau mare lucru. România era o ţară în care mai fusesem şi pot să vă asigur că nu era cel mai primitor loc din lume. Stadionul pe care s-a disputat partida era unul de modă veche, îmi amintesc faptul că era plin de militari în tribune. Mai bizar este faptul că de la staţiile de amplificare se auzeaz zgomote care imitau fidel încurajările tribunei. Deşi în arenă erau peste 30.000 de oameni, nu putea fi vorba de vreo atmosferă extraordinară. Nici unul dintre fani nu îi susţinea pe jucători, aşa că oficialii Stelei au simulat zgomotul. E o nebunie, dar a funcţionat, avît în vedere că am primit un gol foarte repede. Îmi amintesc faptul că Graeme Souness, antrenorul nostru de atunci, chiar ne-a zis să fim foarte atenţi la debutul jocului. Am rezistat două minute, apoi am mai primit un gol în partea a doua. Să sperăm că de această dată va fi altfel, Unirea nu va mai avea voie să se folosească de aceleaşi trucuri ca Steaua", a spus Woods în The Sun.

Steaua a jucat împotriva lui Glasgow Rangers în ediţia '87-'88 a Cupei Campionilor, reuşind să se califice în faza următoare după 2-0 în Ghencea şi o înfrîngere la limită pe Ibrox, 1-2.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-03-2009 04:18 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut