Ştiri Dinamo Bucureşti
11-03-2009, 04:50 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Borcea: "Campionatul îl va cîştiga Dinamo, Cupa României este o competiţie secundară"
Cristi Borcea a declarat într-un interviu din cadrul emisiunii "Băieţii de la 7" de pe Telesport că la Dinamo singurul care decide este acum Cornel Dinu.
"Singurul care decide e nea Cornel. La el am apelat tot timpul cînd a fost avarie la Dinamo, tot timpul ne-am îndeplinit împreuna obiectivul propus. Contractul făcut de Consiliul de Administraţie este pe doi ani, numai el decide cine vine şi cine pleacă de la Dinamo. Acţionarii nu au nici o putere şi nici un cuvînt în această privinţă. Încerc să-i dau de doi ani această putere. Două zile şi două nopţi am încercat să-l conving să accepte", a spus Borcea. Conducătorul dinamovist a vorbit şi despre jucători: "Eu ţin la toţi. Dacă nu mi-ar plăcea unul n-ar sta la Dinamo. Acum nu mai trebuie să-mi placă mie, trebuie să-i placă lui nea Cornel". "Cristea are nevoie de Dinamo şi Dinamo are nevoie de Cristea. Dacă luăm campionatul putem să-i dăm drumul, dacă se implică ca în ultimele două meciuri, atunci îi voi da drumul", a declarat Borcea. "Cum să ceară Cristea concediu, astea sunt discuţii ale voastre ale presei", a adăugat acesta referindu-se la informaţiile apărute în presă despre Adrian Cristea. Borcea i-a lăudat pe Claudiu Niculescu şi Boştină: "Mi-a plăcut foarte mult că Boştină şi Claudiu Niculescu s-au supărat în momentul schimbării, înseamnă că-şi doresc foarte mult să joace. Mă bucură forma lui Claudiu Niculescu, aşa trebuie să joace". Oficialul dinamovist a făcut referire şi la arbitraj: "Nu sunt mulţumit de activitatea arbitrilor. Cum să fiu mulţumit cînd sunt şase meciuri în care am fost dezavantajaţi clar". Despre Dumitru Dragomir, Cristi Borcea a avut numai cuvinte de laudă: "Dacă nu exista Mitică Dragomir el trebuia inventat. Nu există altul mai bun. Niciodată altul n-ar avea abilitatea să facă ceea ce a făcut Dragomir. Să dea Dumnezeu să-l ţină sănătos încă 15-20 de ani". Conducătorul dinamovist a făcut şi un pronostic pentru acest sezon: "Campionatul îl va cîştiga Dinamo. Cupa României e o competiţie secundară". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut