Ştiri Rapid Bucureşti
11-03-2009, 05:05 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Viorel Hizo: "Am şi eu unele principii, orgolii şi am fost deranjat de multe în ultima perioadă!"
Viorel Hizo şi-a reziliat luni contractul pe care-l avea ca antrenor principal cu Rapid. Tehnicianul a decis să părăsească echipa din Giuleşti după eliminarea din Cupa României, pentru că era unul dintre obiectivele sale personale la Rapid.
"Îmi pare rău că am plecat de la Rapid, dar, din păcate, mi-am încheiat misiunea, sînt dezamăgit pentru eliminarea din Cupa României. Nu-mi putea impune nimeni nici un obiectiv la lotul pe care-l aveam, dar a fost obiectivul meu să cîştig această competiţie. Nu i-am lăsat într-un moment greu, din contră erau pe locul 3 în campionat! A trebuit să fie cineva răspunzător pentru rezultatul de la Mioveni, aşa că am luat decizia de a pleca de la club", a spus Hizo pentru rapidisti.ro. "Le mulţumesc suporterilor şi jucătorilor pentru aceste 6 luni minunate" Viorel Hizo a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinerea de care a avut parte în perioada cît a antrenat Rapidul. "Le mulţumesc suporterilor pentru că au mereu alături de echipă, de mine şi de toată lumea care lucra la Rapid. Au demonstrat la foarte multe meciuri că sînt cea mai frumoasă galerie. Le mulţumesc şi jucătorilor pentru aceste 6 luni minunate, cu rele şi cu bune petrecute la Rapid şi le doresc mult succes în continuare", a spus Hizo pentru rapidisti.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut