Ştiri Unirea Urziceni
11-03-2009, 06:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
"Vrem să-i dăm peste nas lui Dan Petrescu"
Tibi Bălan, mijlocaşul Unirii Urziceni, promite să-şi contrazică antrenorul, care nu crede că echipa sa va ieşi din grupele Ligii.
Unirea Urziceni joacă mâine, în Ghencea (ora 21.45, în direct la TVR 1), contra scoţienilor de la Glasgow Rangers, în grupa G a Ligii Campionilor la fotbal. După meciul- tur, disputat pe Stadionul "Ibrox Park", în care ialomiţenii au uimit Europa, învingând cu scorul de 4-1, formaţia antrenată de Dan Petrescu a devenit, din "cenuşăreasă", favorită la calificarea în "optimi", înaintea echipelor VfB Stuttgart şi Glasgow Rangers. O victorie obţinută, miercuri seară, în Ghencea ar asigura Unirii, în mare măsură, cel puţin locul al treilea, calificabil în primăvara europeană. "Jucătorii mei nu vor mai reuşi să facă nimic în restul partidelor. Sunt români şi se mulţumesc cu puţin. Am făcut şi un pariu cu ei pe această temă", a spus antrenorul Dan Petrescu după jocul din Scoţia, strategia fiind aceea de-şi motiva suplimentar elevii. "N-a fost vorba despre un pariu propriu-zis în care există şi o miză. Dan Petrescu a făcut apel la orgoliul nostru. Oricum, încercăm să batem din nou pe Glasgow şi să-i dăm peste nas", ne-a declarat mijlocaşul Tibi Bălan. Ialomiţenii, favoriţi la casele de pariuri Unirea Urziceni începe să fie luată în seamă, după succesul din deplasare cu Glasgow Rangers. Ialomiţenii sunt favoriţi la casele de pariuri în jocul cu scoţienii, având cota 1,95 pentru victorie. În schimb, oaspeţii sunt creditaţi cu 3,75 pentru o izbândă. Tibi Bălan s-a declarat surprins de faptul că Unirea este peste cei de la Glasgow. "Chiar suntem favoriţi la casele de pariuri? Nu mă aşteptam la aşa ceva. Înseamnă că am realizat câte ceva până acum şi începem să fim luaţi în seamă. Sper ca asta să ne ajute. Vrem să confirmăm că ne merităm statutul de favoriţi", a mai spus Bălan pentru EVZ. Fotbalistul doreşte ca Unirea, echipa cu cea mai mică audienţă de spectatori în Liga Campionilor, să joace cu "casa închisă" în partida cu scoţienii. "Am înţeles că biletele se vând foarte bine. Ne-am dori să evoluăm în faţa unui stadion plin, care să ne şi încurajeze. Sper ca suporterii Stelei, care vor veni în Ghencea, să fie alături de noi şi să uite de războiul cu Gigi Becali", a conchis Tibi Bălan. Meciul de mâine seară va fi condus de o brigadă din Danemarca, avându-l la centru pe Bo Larsen, ajutat la tuşe de Henrik Sonderby şi Torben Jensen. Glasgow Rangers n-a jucat în ultima etapă din campionatul intern decât prima repriză a meciului cu cei de la Dundee United. Confruntarea a fost întreruptă de arbitru, din cauza ploii, la scorul de 1-0 pentru Glasgow Rangers. Asta după ce terenul devenise impracticabil. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
22 Musafir(i)
22 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut