Ştiri Steaua Bucureşti
11-04-2009, 04:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Mergem să batem!"
Cu Stoichiţă pe bancă, Steaua a ajuns în vârful Ligii I, asta şi cu aportul unor jucători renegaţi în trecut, gen Dayro Moreno si Mihăiţă Pleşan. Aflat înaintea meciului care va decide în mare proporţie viitorul european al Stelei, tehnicianul a vorbit ieri deschis despre ce va urma la Steaua.
"Nu am venit cu nimic nou, ce noutăţi? Am modificat puţin aşezarea şi am discutat cu jucătorii despre atitudine", a fost replica cu care antrenorul Stelei şi-a început dialogul, încercând să-şi motiveze echipa. "Le-am explicat că Steaua a fost mereu o echipă entuziastă, care nu a acceptat niciodată să fie dominată, să joace defensiv", a dezvăluit "Lippi" ce le-a transmis elevilor săi în aceste zile. Cum a procedat cu Dayro Stoichiţă a povestit şi despre resuscitarea lui Dayro, care a marcat două goluri în trei meciuri de Liga I. "Am discutat cu el şi i-am explicat ce trebuie să facă pentru a ieşi din pasa aia neagră. L-am făcut să înţeleagă că fotbalul nu a început şi nici nu s-a terminat la Steaua şi că, dacă joacă bine, are şanse să ajungă la o echipă mai bună", a dezvăluit tehnicianul. "Jucăm numai la victorie" La finalul interviului, a comentat şi şansele pe care Steaua la are la Istanbul. "Fenerbahce e o echipă foarte bună, dar în primul meci, dacă eram mai atenţi, nu pierdeam. Dacă am reuşit să echilibrăm jocul în a doua repriză de la Bucureşti, de ce să nu mergem acolo să batem? Steaua va juca la victorie mereu cât voi fi eu aici, indiferent de adversar", a spus optimist antrenorul. 4 victorii din zece partide are Mihai Stoichiţă în noul mandat pe banca Stelei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut