Ştiri Rapid Bucureşti
11-04-2009, 05:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Copos m-a făcut nesimţit!"
În ziua în care şi-a reziliat contractul cu Rapid, "Dulăul" era foarte mâhnit din cauză că se vedea nevoit să semneze actul. Tehnicianul şi-a făcut apoi bagajele şi s-a întors la Sibiu, dar nu înainte să lămurească toate aspectele legate de plecarea sa din Giuleşti.
Domnule Hizo, n-aţi mai rezistat… Ba dimpotrivă! Eu rezistam foarte bine, dar am fost nevoit să iau această decizie, deşi îmi pare foarte rău. Şi care a fost atunci problema? A făcut George Copos scandal la pauza jocului cu Internaţional? Adevărul e că nu s-a întâmplat nimic atunci. Copos a stat un minut în vestiar şi a venit să le spună jucătorilor că au 15.000 de euro de la el dacă întorc rezultatul şi se califică în sferturile Cupei României. Circul cel mare a fost după meci! Adică? Eu m-am întâlnit cu George Copos pentru o discuţie în noaptea aceea. El a avut o reacţie incredibil de urâtă şi premeditată la adresa mea şi a jucătorilor. Mi-a spus că trebuie să ne fie ruşine, ne-a acuzat pe toţi de nesimţire şi de multe alte lucruri. Atunci mi‑am dat seama că, de fapt, vrea să-mi dau demisia. Iar eu am decis că în aceste condiţii nu mai pot să stau. Nu rezultatul din Cupă m-a făcut să renunţ. Eu m-am certat cu Copos pentru că le-am luat apărarea jucătorilor! Chiar aşa de importantă era Cupa pentru George Copos? Aiurea! Era mai importantă pentru mine decât pentru el! A fost doar un pretex ca să mă forţeze să plec, ca de fiecare dată, cu demisie din partea mea, nu cu demitere oficială din partea lui. Eu n-am stat pentru bani la Rapid şi nu mă puteam lăsa manevrat aşa. Ce credeţi că urmăreşte, de fapt, Copos? Ştiu eu ce urmăreşte el! Are două variante: ori vinde, şi atunci s-a terminat totul, ori va face altceva în iarnă. Urmăreşte să culeagă altcineva roadele muncii mele. Nu vreau însă să spun mai multe. Vă referiţi la aducerea unui alt antrenor. Poate Mircea Rednic? Mă abţin. Vreau doar să amintesc de sezonul 2001-2002, când făcusem o altă echipă mare, cu Florin Bratu, Daniel Niculae şi alţii, iar George Copos a făcut tot posibilul, prin metodele lui specifice, să mă dea afară. Atunci am pierdut primul meci în etapa a 11-a, la Piteşti, pe mâna arbitrului Frăţilă, iar la Braşov a scos Copos echipa de pe teren. Dacă îşi vedea de treabă, luam acel titlu la pas! L-au câştigat însă pe următorul (n.r. - an în care Rapid a fost antrenată de Mircea Rednic). http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut