Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
11-05-2009, 05:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României
Lucescu nu a luat o decizie in privinta lui Mutu si Cristea
Surse din cadrul Comitetului Executiv afirma ca selectionerul Razvan Lucescu nu a abordat tema neconvocarii la echipa nationala pe viitor a fotbalistilor Adrian Mutu si Adrian Cristea, in cadrul sedintei de marti, 3 noiembrie.
"Noi ne asteptam ca Razvan Lucescu sa renunte la convocarea lui Adrian Cristea si Adrian Mutu la echipa nationala. Nu a discutat acest aspect, in ciuda zvonurilor iesite in presa. S-a discutat doar despre meciul cu Serbia si am tras concluziile dupa campania de calificare la Campionatul Mondial", ne-au declarat surse din Comitetul Executiv. Mai mult, in exclusivitate pentru Sport Total FM, Razvan Lucescu a declarat ca lansand pe piata astfel de informatii, cum ca selectionerul s-a hotarat sa renunte la Mutu si Cristea, jurnalistii in speta nu fac decat sa puna un mare semn de intrebare asupra credibilitatii presei. "Nu cred ca se pot discuta in Comitetul Executiv astfel de lucruri, daca renunt eu sau nu la un jucator sau doi. E o poveste care se reia la nesfarsit si care nu face bine nici presei si nimanui. Acest lucru pune un semn de intrebare asupra credibilitatii informatiilor aparute in mass-media", a spus selectionerul Romaniei la Sport Total FM. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:47 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-12-2009, 10:49 AM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-14-2009, 09:11 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 09-21-2009, 10:19 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:27 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009 05:28 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:29 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:31 PM
RE: Răzvan Lucescu, selecţioner naţionalei României - Sebi Raducu - 11-08-2009, 08:53 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut