Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal
11-05-2009, 05:35 PM
|
|||
|
|||
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal
Mircea Sandu: "Investitia de 700.000 de euro ne va asigura o evolutie buna a arbitrajului"
Conducatorul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, sustine ca imbunatatirea arbitrajului romanesc necesita o investitie de 700.000 de euro, pentru un program care va dura patru ani.
Presedintele forului a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca "fluierasii" trebuie sa reziste presiunii si sa se concentreze asupra pregatirii lor, pentru a avea si in plan intern prestatiile bune pe care le etaleaza in partidele conduse in competitiile internationale. "E obligatorie conventia UEFA privind arbitrii. Suntem printre putinele tari, ultimele patru, care nu au semnat cu UEFA. Cred ca o asemenea investitie in arbitrajul romanesc, de 700.000 de euro in urmatorii patru ani, ne va asigura o evolutie buna a arbitrajului. Orice ar fi, in Comitetul Executiv voi milita pentru mentinerea acestei decizii si eu cred ca atunci cand s-a luat decizia Comitetului Executiv de a aduce arbitri straini a fost un moment de exceptie. Era un moment in care statea sa explodeze un scandal. Arbitrii trebuie sa reziste presiunii, eventual sa nu mai citeasca presa si sa se concentreze asupra pregatirii lor. Atunci nu cred ca vom avea probleme. Am atras atentia ca se comporta intr-un fel cand sunt in tara si intr-un alt fel cand sunt peste hotare. Asta trebuie rezolvat", a declarat Mircea Sandu, in cadrul emisiunii "Comitetul de urgenta". "Intre semifinaliste cred ca va fi Brasovul, pentru ca joaca bine si a prins gustul victoriilor. Craiova ar putea avea prima sansa cu Clujul, pentru ca joaca pe teren propriu. La Astra - Dinamo este un meci cu multi dinamovisti pe teren, de ambele parti. Dinamo are prima sansa, dupa parerea mea, dupa valoare. Vasluiul are prima sansa cu International Curtea de Arges. Cupa Romaniei e cea mai retabila pentur cluburile noastre. Din ceea ofera sponsorii, Federatia nu opreste nimic si le da cluburilor. Sunt premii in valoare de 200.000 de euro pentru castigatoare, bani frumosi", a mai spus presedintele Federatiei Romane de Fotbal. "Sunt optimist pentru Unirea, pntru ca joaca destul de bine. Daca reusesc o victorie cu Rangers, se pot gandi la calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Eu sper sa avem doua echipe in primavara europeana. Eu cred ca alaturi de Unirea Urziceni va mai fi CFR Cluj", a incheiat "Nasul". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 09-13-2009, 04:20 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 09-13-2009, 04:23 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Daniel - 09-14-2009, 07:30 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 11-05-2009, 05:34 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 11-05-2009 05:35 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 12-19-2009, 01:17 PM
RE: Mircea Sandu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal - Sebi Raducu - 01-13-2010, 06:53 PM
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut