Ştiri Unirea Urziceni
11-05-2009, 05:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Galamaz: "Avem o ambiţie extraordinară să intrăm în istoria fotbalului românesc"
Căpitanul Unirii Urziceni, George Galamaz, a afirmat miercuri, după remiza cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor, că echipa sa trebuia să învingă campioana Scoţiei şi consideră că formaţia ialomiţeană îşi merită locul în clasament.
"Golul oaspeţilor a venit contrat cursului jocului, iar dacă nu venea acea execuţie de excepţie a lui Onofraş, nu ştiu care ar fi fost deznodământul acestui meci. Din păcate, trebuie să ne mulţumim cu o remiză, deşi cred că meritam toate cele trei puncte. Am avut mai multe ocazii decât adversarul, dar nu am reuşit să le fructificăm şi ne pare rău. Rangers a jucat bine în această seară", a spus Galamaz care a adăugat: "Suntem aici petru că că am mucit foarte mult şi e normal să reuşeşti atunci cand faci sacrificii. Avem o ambiţie extraorindară să demonstrăm că putem să intrăm în istoria fotbalului românesc". Campioana României, Unirea Urziceni, a terminat, miercuri, la egalitate, scor 1-1, partida de pe teren propriu cu FC Rangers, contând pentru etapa a 4-a din Grupa G a Ligii Campionilor. În urma acestui rezultat, echipa pregătită de Dan Petrescu a acumulat cinci puncte şi se menţine pe locul 2 în clasament, în timp ce gruparea scoţiană a adunat două puncte şi a coborât pe ultimul loc în grupă. În cealaltă partidă din Grupa G, FC Sevilla a remizat, pe teren propriu, cu VfB Stuttgart, scor 1-1 şi a obţinut calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, performanţă care nu a fost atinsă de nicio echipă românească în noul format al competiţiei. Clasament: 1. FC Sevilla 10p, 2. Unirea Urziceni 5p, 3. VfB Stuttgart 3p, 4. FC Rangers 2p. Etapa viitoare: Rangers-Stuttgart, Urziceni-Sevilla. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut