Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
11-05-2009, 08:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
"Timişoara este mai eficientă în deplasare decât pe teren propriu"
Belgienii se tem de Timişoara, chiar dacă au smuls un punct în Romaânia. Antrenorul lui Anderlecht spune că Poli este mai tare în deplasare decât acasă. Dacă va marca două goluri cu Poli, Anderlecht va ajunge la cota 500 în Europa!
"Meciul tur ne-a dat unele învăţăminte şi presupun că i-a dat unele învăţâminte şi antrenorului echipei din Timişoara. Totuşi, cred că toată lumea ştie că echipa FC Timişoara are două feţe diferite, una când joacă pe teren propriu şi mai ales alta, eficientă, când evoluează în deplasare. În cupele europene, FC Timişoara nu a pierdut în deplasare", a precizat antrenorul belgienilor, Jacobs. Belgienii, indiferenţi la situaţia lui Dinamo Zagreb! "Orice echipă care participă într-o competiţie încearcă să câştige şi nu îmi place să depind de un rezultat sau de un apel al altui club. Nu am discutat despre situaţia lui Dinamo Zagreb ce poate influenţa clasamentul grupei, nici la nivelul echipei, nici la nivelul clubului". Nu se teme de gripa porcină! "Jucătorii mei sunt vaccinaţi. Vorbind serios, sper din tot sufletul ca atât jucătorii de la Timişoara, cât şi cei de la Anderlecht să aibă cât mai puţine probleme posibile în plan uman", a completat Jacobs. Mijlocaşul argentinian Pablo Montes Suarez a menţionat că este concentrat doar pe jocul echipei sale şi nu îl interesează modul în care va juca echipa din Timişoara: "Abia aştept meciul de mâine şi dacă voi juca voi face încerca să dau tot ce pot. Majoritatea echipelor când evoluează în deplasare joacă altfel decât pe teren propriu, însă noi trebuie să ne gândim doar la jocul nostru nu la cel al Timişoarei. Cred că este o problemă dificilă pentru Dinamo Zagreb, dar acum ne concentrăm la meciul nostru cu Timişoara". În cazul în care formaţia din Bruxelles va marca două goluri în partida din joi, Anderlecht va ajunge la 500 de goluri marcate în toate competiţiile europene. "Important este rezultatul meciului de mâine. Dacă eu voi fi cel care marchează sau alt coechipier ne vom bucura de acest gol cu numărul 500. Totuşi, nu contează cine marchează, voi fi fericit oricum", a punctat Suarez. Mijlocaşul argentinian a menţionat însă că pentru el maximum în fotbal îl reprezintă să joace în Liga Campionilor: "Am văzut ieri (n.r - marţi) meciului Realului şi ca orice fotbalist cred că acesta este nivelul maxim. Ar fi un vis să evoluez acolo în Champions League". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut