Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
11-05-2009, 08:34 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa F (Grupa Dinamoviştilor): Panathinaikos, Galatasaray, Dinamo, Sturm Graz
"Mergem la Bucureşti să câştigăm!"
Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat, marţi, pentru postul de televiziune al grupării din Istanbul, că echipa antrenată de Frank Rijkaard vrea să câştige meciul de la Bucureşti cu Dinamo şi să termine grupa F a Ligii Europa pe primul loc, informează ajansspor.com.
"Mergem la Bucureşti să câştigăm. Dacă am termina faza grupelor pe primul loc, am avea de câştigat din punct de vedere financiar. De asemenea, ca lider al grupei am avea în faza următoare un adversar mai facil. Echipa se pregăteşte bine. Sper să revenim de la Bucureşti cu o victorie", a spus Polat. Adnan Polat a prezentat şi un bilanţ al meciurilor jucate de Galatasaray în acest sezon, calificând drept o mare pierdere cele două înfrângeri şi rezultatul de egalitate înregistrate de echipa din Istanbul în campionatul Turciei. "Noi am jucat 9 meciuri în cupele europene, 11 în campionatul intern şi o partidă în Cupa Turciei. Adică în Turcia am jucat 12 meciuri în campionat şi în cupă. În aceste partide am înregistrat două înfrângeri şi un rezultat de egalitate. Acestea sunt o mare pierdere pentru Galatasaray. Nu ne aşteptam", a afirmat Polat. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut