Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
11-05-2009, 08:41 PM
Mesaj: #224
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca
"Îi voi plăti cu un euro!"

Patronul e supărat că, deşi jucătorii din Gruia au cele mai mari salarii din Liga I, rezultatele nu sunt pe măsură

Paszkany Arpad spune că echipa sa ar fi trebuit să fie pe primul loc, la cel puţin şase puncte avans faţă de restul formaţiilor. Paszkany promite că va scapa în iarnă de mai mulţi fotbalişti care mimează fotbalul şi vrea să-i ardă la buzunare.

Sunteţi supărat după egalul de la Alba Iulia?
O, nu mă mai necăjiţi, asta m-a supărat cel mai tare în acest weekend, trebuie să fac ordine la echipă. Fotbalul este un joc colectiv şi, când sunt cel puţin doi jucători pe teren care nu-şi fac treaba, este foarte greu pentru ceilalţi să alerge şi în locul lor să astupe găurile lăsate.

Ce măsuri o să luaţi pentru ca aceste lucruri să nu se mai întâmple?
Sunt foarte dezamăgit de unii jucători şi cu siguranţă la iarnă o să se facă o curăţenie la echipă. Vor fi jucători care vor pleca şi vor veni alţii, care să joace cu inima, care vor să câştige titluri, pentru că se pare că pentru unii, patru trofee sunt prea multe în cariera lor şi nu mai vor să joace fotbal.

"Timişoara a vrut un alt caz bricheta"
Conceicao trebuie să se teamă pentru postul său?

Vă spun cu maximum de siguranţă şi sinceritate că în momentul de faţă nu am ce să-i reproşez lui Conceicao. El trebuie să-i ducă până la careul advers, de acolo este treaba fotbaliştilor.

O să luaţi şi măsuri financiare împotriva jucătorilor?
Salariile o să se plătească diferenţiat, cei care depun efort şi îşi respectă meseria vor încasa banii la timp, ceilalţi o să le primească cu întârziere. Respectăm contractele, dar şi noi putem să le întârziem cu trei luni, după care o să primească un euro, care este tot o tranşă, cât să nu devină jucători liberi.

Oficialii celor de la Poli Timişoara aşteaptă scuze pentru incidentul cu petarda. O să le primească?
Toată acţiunea a fost premeditată, pentru că în douăzeci de secunde s-a întâmplat tot. Au aprins torţele şi fumigenele, le-au aruncat pe teren, iar petarda s-a tras exact în acel moment, când au făcut diversiunea. La fel au făcut şi la finala Cupei, când au tăiat gardul în pauza jocului, când ştiau că o să se stingă luminile pentru spectacolul cu lasere. Domnul Iancu nu are de ce să aştepte scuze pentru că treaba este foarte clară, a fost vizată organizarea meciului, au încercat să creeze al doilea caz "Bricheta".

Dubarbier, Dani şi Peralta, primii vizaţi
Dubarbier şi Dani au avut evoluţii mult sub aşteptări în acest sezon, ambii ieşind din primul "11". Paszkany este nemulţumit şi pentru că aceştia sunt superficiali când intră pe teren. Nici viitorul lui Peralta în Gruia nu este sigur, acesta având evoluţii modeste în ultimul timp. În plus, mijlocaşul argentinian are şi cel mai mare salariu de la CFR, 375.000 de euro. O situaţie mai aparte este cea a lui Kone, atacantul ivorian dorind să plece, nefiind mulţumit de salariul pe care îl primeşte.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:19 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - Sebi Raducu - 11-05-2009 08:41 PM
RE: Ştiri CFR 1907 Cluj-Napoca - avid - 02-03-2010, 09:12 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut