Ştiri Steaua Bucureşti
11-05-2009, 09:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Putem înscrie"
Steaua merge în infernul de la Istanbul, iar Mihai Stoichiţă se gândeste la cele trei puncte, chiar dacă Becali a fixat obiectivul: Europa League nu ne intereseaza!
"Fenerbahce este o echipă foarte bună, dar noi vrem să plecăm de la Istanbul cu un rezultat pozitiv. Sper că va fi un meci frumos şi că nu va ploua. Consider că atmosfera de pe stadionul Şukru Saracoglu ne poate motiva mai bine. Atmosfera de pe stadionul echipei Fenerbahce este una care mie îmi place foarte mult. Ne va motiva pe mine şi pe jucătorii mei", a spus Stoichiţă. Mihai Stoichiţă a precizat că partida de joi va fi diferită de primele trei meciuri jucate de Steaua în grupa H a Ligii Europa, în care bucureştenii nu au înscris niciun gol. "Acelea au fost alte meciuri. În două partide am avut multe ocazii de gol. De ce să nu înscriem mâine (n.r. - joi)? Putem înscrie, va fi un meci diferit", a explicat tehnicianul. Stoichiţă a menţionat că pentru Steaua mai important este campionatul intern, dar ca tratează cu seriozitate şi Liga Europa. "Mâine seară vom face totul pentru a învinge. Cu siguranţă ne continuăm lupta în ambele competiţii", a adăugat antrenorul stelist. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut