Ştiri Dacia Mioveni
11-05-2009, 10:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dacia Mioveni
"Avem un lot apropiat valoric"
Ilie Baicu este unul dintre liderii Daciei Mioveni, fundaşul stînga al echipei antrenate de Iordan Eftimie avînd poate cea mai mare experienţã din lotul actual al echipei. Fotbalistul ne-a spus mai multe despre parcursul Daciei de pînã acum şi despre finalul turului de campionat, care se anunţã foarte important pentru galben-verzi.
La meciul de la Otopeni, echipa a fost lipsitã de patru jucãtori de bazã... - Tocmai de aceea ne aşteptam şi noi sã fie foarte greu acest meci, datoritã faptului cã Otopeniul e fostã divizionarã A, cã avea nişte rezultate pînã acum şi cã era sus în clasament... N-a fost, însã, greu şi am dominat 90 de minute partida. Am avut şi ocazii mari de a înscrie, dar le-am ratat. Şi chiar şi fizic am stat mai bine decît ei. Asta înseamnã cã putem pune probleme oricãrui adversar? - Da, înseamnã cã avem o echipã bunã, muncitoare, bine pregãtitã fizic. Şi eu sper sã fim acolo sus, în clasament... Cum este parcursul pînã acum, avînd în vedere cã sîntem la un punct de locul 1? - Parcursul este bun pînã acum şi sîntem în grafic. Ne pare rãu cã nu am cîştigat la Otopeni. Dar probabil cã aşa a vrut Dumnezeu... aşa cum în alte meciuri am cîştigat pe final, aşa şi cum am fost egalaţi. Ne mai aşteaptã patru etape şi sperãm sã cîştigãm cele douã meciuri de acasã, iar în deplasare, sã nu pierdem. Joci pentru Dacia, dar ai evoluat şi pentru FC Argeş... Cum a fost derbiul cu ei? - Cum ai zis, un derbi! A fost un meci de orgolii, un derbi judeţean. Nu cred cã victoria lor este justã, mai echitabil fiind un egal. Pãcat cã arbitrul a stricat meciul şi ne-a umplut şi pe noi, şi pe ei de galbene şi de roşii, pentru cã nu a fost în nici un caz un meci dur. Dar probabil cã arbitrul a urmãrit altceva... Ai trecut peste ratarea penaltiului din meciul cu FC Argeş? - A fost greu, într-adevãr, pentru mine sã ratez un penalti în finalul partidei. Mai ales cã am jucat şi la FC Argeş, iar toatã lumea se gîndeşte la altceva. Dar am trecut peste acest moment greu şi mã gîndesc la celelalte meciuri, acum. Cu Lupeniul nu veţi avea iar doi jucãtori de bazã în teren... - Avem un lot de jucãtori buni, chiar foarte buni. Nu am simţit la Otopeni lipsa a patru dintre cei de bazã. Acum, nu mai sînt diferenţe mari între jucãtori şi sîntem de aceeaşi valoare, iar cei care intrã din postura de rezervã îşi fac datoria cum trebuie faţã de echipã. Şi cu Minerul... ce sã mai? Trebuie sã cîştigãm! Moşteanu şi Ilie, cîte 4 galbene Doi dintre jucãtorii Daciei Mioveni sînt suspendaţi pentru meciul din etapa a 13-a cu Minerul Lupeni, de acasã. Fundaşul dreapta Miticã Moşteanu şi portarul Iulian Ilie au primit, în ultima etapã, la Otopeni, cîte un cartonaş şi au ajuns, astfel, la un cumul de patru, trebuind automat sã stea o etapã suspendare. Revin Olteanu, Nãuiu, Vladu şi Sãndulescu Dupã ce, în ultimele douã etape, antrenorul Iordan Eftimie nu s-a putut baza pe serviciile lui Vladu (suspendat în meciurile cu FC Argeş şi Otopeni), Nãuiu, Olteanu, şi Sãndulescu (suspendaţi pentru ultimul joc, cel de la Otopeni), cei patru fotbalişti galbeni-verzi vor reintra în partida de sîmbãtã, cu Minerul Lupeni. Aceştia şi-au ispãşit, astfel, etapele de suspendare, avînd liber acum sã joace. Enache, nerefãcut Mijlocaşul dreapta Gabriel Enache este, în continuare, nerefãcut, dupã accidentarea suferitã în meciul cu U Cluj, de la Mioveni. Fotbalistul Daciei se antreneazã, însã, zilnic separat de restul jucãtorilor, urmînd un program special de recuperare, recomandat de medicul echipei, Viorel Nicola. "Sperãm sã fie recuperat complet pentru ultimele etape", ne-a spus, ieri, doctorul Nicola despre Enache. Popescu, aproape de debut Portarul Alexandru Popescu va debuta, sîmbãta asta, în poarta galben-verzilor, în lipsa goal-keeperului nr. 1 al echipei, Iulian Ilie, care va fi suspendat pentru aceastã partidã. Popescu a fost adus în varã de la Muscelul Cîmpulung, liber de contract, fiind a treia opţiune în poarta Daciei, dar, dupã trecerea pe linie moartã a lui Diaconescu, a devenit numãrul 2, iar acum are şansa sã debuteze şi sã arate ce poate. De joi, în cantonament Galben-verzii vor intra, de joi, în cantonament pentru partida cu Minerul Lupeni. Astfel, ieri, echipa a efectuat douã antrenamente, în timp ce miercuri, va face unul dimineaţa, joi, unul dupã-amiaza, iar vineri, tot unul, dar dimineaţa, la ora jocului, 11.00. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Mesaje în acest subiect |
Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009, 10:28 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 11-05-2009 10:30 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 12-06-2009, 04:55 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-03-2010, 04:06 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:18 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:22 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-09-2010, 09:23 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - Sebi Raducu - 01-10-2010, 07:29 PM
RE: Ştiri Dacia Mioveni - avid - 03-24-2010, 06:19 PM