Ştiri Universitatea Cluj
11-05-2009, 10:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Cluj
"Nu îmi e frică de nimeni"
Cristi Dulca a susţinut joi o conferinţă de presă în care a vorbit despre meciul câştigat la Petroşani şi a scos în evidenţă că jucătorii săi au avut o altă atitudine decât la Turda. Acesta a spus că în acest moment nu se teme de nicio echipă din Serie, dar că pericolul poate veni din lipsa de atitudine a jucătorilor săi.
"A fost pentru mine o surpriză plăcută că jucătorii au avut o atutudine pozitivă la Petroşani. E important că rămânem în plutonul fruntaş. Victoria de la Petroşani nu are valoarea dacă nu vom bate şi Deva. Nu vrem doar să promovăm, vrem să formăm şi o echipă de caractere, acum suntem pe drumul cel bun. În acest moment îmi e frică doar de noi, nu de alte echipe. După meciul de la Turda îmi venea să nu ies din casă de supărare, însă acum este cu totul altceva", a declarat Dulca. Antrenorul lui "U" a vorbit şi despre partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Mureşul Deva. "Va conta lipsa lui Machado, a jucat aproape meci de meci. El şi Ţene vor fi amendaţi pentru gesturile de la Petroşani. Deva este o echipă împrevizibilă, a făcut egal cu UTA şi a bătut pe Jiul. Suntem o formaţie aşa cum era Sportul Studenţesc acum 2-3 ani, cu jucători şi antrenori tineri, şi cred că putem să facem o echipă puternică în cazul în care vom rămâne în aceiaşi formulă câţiva ani. La Universitatea nu există nume, sunt 11 jucători, cine nu are atitudine pozitivă la antrenamente nu va juca. Nu mă tem că aceste lucruri se vor întoarce împotriva mea, jucătorii trebuie să ştie că de acum la Universitatea nu se vor mai schimba antrenorii atât de repede", a mai precizat Dulca. După 12 etape, clasamentul din Seria Vest este condus de FCM Tg Mureş (23 de puncte, un meci în minus), UTA (23 de puncte), FC Argeş (22 de puncte), Mioveni (22 de puncte) şi "U" Cluj (21 de puncte). Partida "U" Cluj - Mureşul Deva se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, urmând să fie televizată în direct de ProTV Cluj şi sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)
8 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut