Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-05-2009, 11:59 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
"Nu avem timp să ne lingem rănile, trebuie să batem Bistriţa"

Etapele în Liga 1 se succed cu repeziciune. Între meciul din etapa a 12-a şi cel din runda a 13-a, echipa Pandurii nu are decât trei zile de pauză. Astfel, nu există timp pentru văitat, fapt confirmat şi de antrenorul pandurilor, Liviu Ciobotariu. "Vreau să uităm meciul de la Braşov. Nu avem timp să ne lingem rănile. Peste două zile ne aşteaptă un meci foarte important", spune Ciobi.

Miza pe victorie
Liviu Ciobotariu mizează pe elevii săi în confruntarea de mâine cu Gloria Bistriţa. Mai mult, tehnicianul merge pe setea de victorii care a devenit foarte mare după ce echipa gorjeană nu s-a mai lipit la un succes de şapte partide. "Am mare încredere în echipă, vreau să văd o echipă care se mobilizează la maxim pentru a câştiga. Avem nevoie neapărat de cele trei puncte, nu concep altă variantă în afara victoriei. Este un joc greu, dar am mare încredere în echipă că vom câştiga cele trei puncte. Sunt şapte meciuri oficiale fără victorie, avem foame de victorie", a mai spus Ciobotariu.

Stilul Ciobi, în stand-by
Din punctul de vedere al lui Milanko Raskovic, jocul echipei s-a schimbat, devenind mult mai ofensiv. "Nu contează cum jucăm, nu contează cine marchează, important este să câştigăm şi să obţinem punctele. Acum, la meciul de la Braşov, am avut trei ocazii, în timp ce în alte meciuri nu am avut poate decât o singură ocazie. Mijlocaşii au venit mai aproape de atacanţi şi cred că echipa a fost mai ofensivă", a comentat Raskovic.

Declaraţiile vârfului de la Pandurii au fost pe placul lui Ciobotariu, care îşi doreşte ca, în timp, să schimbe stilul echipei. "Vreau să imprim echipei stilul meu de joc, dar nu pot să-l schimb peste noapte. Vreau posesie mai multă, vreau să pasăm mai mult, să ne creăm mai multe ocazii de gol. Trebuie să eliminăm şi greşelile care le-am făcut. Uşor, o să reglăm totul", a comentat Ciobotariu. Tehnicianul merge mai departe şi spune că faţa echipei se va schimba şi asta pentru că nici un antrenor nu gândeşte la fel jocul de fotbal. "Fiecare antrenor are filozofia, tactica şi mentalitatea lui. Eu am alt stil de a antrena, altcineva are alt stil. Eu vreau o echipă care să joace fotbal, să paseze, şi să-şi creeze ocazii de gol şi, de ce nu, să primească cât mai puţine goluri. Totul se face uşor şi cu răbdare. Mai cred că avem jucători care să pună în aplicare stilul meu", a mai punctat antrenorul pandurilor.

Probleme rezolvate
Faptul că în meciul cu Gloria Bistriţa vor lipsi doi jucători îi dă ceva emoţii lui Liviu Ciobotariu, însă antrenorul spune că are la dispoziţie un lot numeros. "Avem doi jucători suspendaţi din axul central. Cred că avem un lot capabil să putem câştiga jocul chiar şi fără aceşti jucători. Martinovic este un jucător cu experienţă, a jucat titular, însă la ora jocului sper să fiu inspirat să aleg un alt jucător care să joace acolo şi să o facă bine. Nu pot spune ce soluţii am pentru că acel jucător se crede titular şi nu e bine. Sunt variante destule", a spus, ieri, Ciobotariu.

Apel la fani
Mâine, Ciobi va reveni ca pandur pe Municipal. În urmă cu 20 de ani, jucătorul Ciobotariu încânta publicul gorjean şi asta chiar dacă se afla la început de carieră, iar echipa Pandurii era în eşalonul secund. "Îmi aduc aminte, atunci când jucam aici, că publicul era alături de echipă, era al 12-lea jucător. Aşa vreau şi acum. Avem nevoie de sprijinul fanilor. Este important şi acest aspect pentru că sunt momente în joc când ai nevoie de încurajări. În plus, suntem datori faţă de public, îi aştept în număr mare, în speranţa că vom face un joc bun", a comentat Ciobotariu.

Tehnicianul a sesizat faptul că în ultimul timp fanii nu au mai venit la stadion şi a găsit şi explicaţia. "Încercăm să aducem lumea la stadion prin rezultate", a mai susţinut principalul gorjenilor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 11-05-2009 11:59 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut