Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-06-2009, 12:14 AM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
S-a definitivat lotul pentru meciul cu Gloria Bistriţa

Antrenorul Liviu Ciobotariu a definitivat azi lotul pentru meciul cu Gloria Bistriţa, jucătorii intrând în cantonament de la ora prânzului la Hotel Sport. Din lot fac parte: Stanca, Mingote, Popete, Kutlacic, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Stancu, Stângă, Hidişan, Lazic, Nalaţi, Dedu, Raskovic, Tilincă, Stromajer şi Păcurar. Problemele de lot sunt destul de mari la Pandurii, pentru că Martinovic şi Murgan, jucători de bază, vor fi suspendaţi.

"Am soluţii pentru postul de fundaş central. Sunt variante mai multe de înlocuire, Rusu e una dintre ele dar putem apela şi la jucătorii de la echipa a doua, de aia sunt plătiţi să joace pentru Pandurii" a precizat antrenorul care se va baza la acest meci şi pe Chibulcutean care acuză unele probleme medicale: "Chibulcutean e un jucător de mare caracter. A avut şi el o mică problemă medicală dar nu avem timp acum să ne văităm de micile accidentări. E un joc foarte important pentru noi în care nu avem altă variantă decât victoria."

Pentru acest meci antrenorul Liviu Ciobotariu poate conta pe Păcurar care a fost suspendat etapa trecută: "Ne-a lipsit Alex Păcurar la Braşov, pentru mine şi pentru echipă e un plus faptul că îl am pe Păcurar apt de joc pentru meciul cu Gloria."

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 08-03-2009, 10:09 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - gonen - 09-19-2009, 05:22 PM
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu - Sebi Raducu - 11-06-2009 12:14 AM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut