Ştiri Oţelul Galaţi
11-06-2009, 04:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Oţelul Galaţi
Bătaie cu suporterii!
După meciul cu Rapid, fotbaliştii au fost aşteptaţi la stadion de ultraşi şi a ieşit scandal mare
Jucători neplătiţi din august, suporteri sătui de rezultatele dezastruoase din Cupă şi campionat. Tensiunile de la Oţelul au explodat duminică seara. Totul a început la partida din Cupa României, în urma căreia "oţelarii" au fost eliminaţi de Dinamo. La final, jucătorii s-au îndreptat către galerie, însă suporterii gălăţeni le-au întors spatele, refuzând să-i salute. "Sunt supăraţi, pe bună dreptate. La cât de prost jucăm, e şi normal să fie aşa", spuneau, atunci, fotbaliştii. După partida pierdută în Giuleşti cu 0-3, câteva gesturi şi cuvinte necugetate ale lui Laurenţiu Iorga au fost picătura care a umplut paharul frustrărilor adunate de suporterii gălăţeni. Provocaţi de gestul lui Iorga de a le cere linişte, susţinătorii roş-alb-albaştrilor au părăsit arena în minutul 80, cu o destinaţie precisă: stadionul Oţelul. Au făcut acest lucru nu doar dezamăgiţi de evoluţia echipei, ci cu gândul de a se răfui cu jucătorii! Silviu Ilie a sărit la bătaie Odată ajunşi la Galaţi şi cu nervii întinşi la maximum, fanii i-au aşteptat pe elevii lui Dorinel Munteanu în curtea stadionului. Jucătorii au coborât din autocar, iar fanii au început reproşurile. Primul luat în colimator a fost acelaşi Iorga, care a avut nevoie de intervenţia colegilor pentru a scăpa din mijlocul galeriei. Mijlocaşul Silviu Ilie a fost cel care a sărit în apărarea coechipierului, iar de aici lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Au început îmbrâncelile, s-au împărţit câţiva pumni, iar un fan chiar a luat o bordură pentru a i-o arunca în cap fotbalistului gălăţean! "Ăştia nu sunt suporteri, sunt nişte huligani! Eu n-am nicio treabă cu ei, doar cu o singură persoană am avut ceva de împărţit, de aceea i-am şi spus să tacă", a povestit Laurenţiu Iorga. Spiritele au fost calmate doar de către firma de protecţie şi pază care a solicitat ajutorul Poliţiei. Totul s-a terminat la secţie, unde oamenii legii au împărţit amenzi în stânga şi-n dreapta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
21 Musafir(i)
21 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut