Ştiri Unirea Alba-Iulia
11-06-2009, 04:51 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Alba-Iulia
Unirea nu a plecat capul în faţa CFR-ului
Fără îndoială că Răzvan Dâlbea a realizat o prestaţie extraordinară împotriva trufaşei trupe din Gruia. "Căpitanul" unirist şi-a încununat excelenta evoluţie cu un gol de zile mari, ce a parafat o remiză meritată pentru gruparea din Cetatea Marii Unirii: un şut fabulos de la peste 30 de metri ce s-a dus "glonţ" în dreapta lui Nuno Claro. "A fost un meci pe care nu meritam să-l pierdem, am jucat de la egal la egal cu fosta campioană a României, participantă în Europa League", a afirmat fericit mijlocaşul aiudean.
"Am reuşit cel mai superb gol al carierei. În momentul când am lovit balonul am simţit că portarul nu are nicio şansă. Când a intrat mingea în plasă eram în al 9-lea cer, nu ştiam cum să mă bucur", a afirmat fotbalistul aflat la al doilea gol stagional după cel cu FC Vaslui, înscris tot în "Cetate". Dâlbea a debutat în actuala stagiune în elită, la 28 de ani şi joacă de 3 ani pentru gruparea albaiuliană. "Mândru că sunt capitanul Unirii" Purtătorul banderolei de căpitan al grupării din judeţul natal a "suportat" felicitările unanime ale apropiaţilor Unirii, care l-au felicitat pentru golul de senzaţie. "E bine că am luat un punct. Dacă vom aborda cu aceeaşi determinare şi dăruire partidele ulterioare, cu siguranţă ne vom atinge obiectivul şi vom rămâne în Liga I", a mai precizat Dâlbea, care a explicat modest reuşita personală. "Nu sunt erou, în locul meu putea fi oricare dintre colegi. Sunt mândru că sunt căpitanul Unirii, chiar dedic golul echipei. Toţi am muncit pentru această remiză şi merităm punctul pe deplin. E un rezultat care chiar dacă nu ne ajuta prea mult în clasament acum, ne dă moral", a mai afirmat aiudeanul, care în minutul 66 trecuse pe lângă alt gol, reluând cu capul alături la centrarea neobositului Călin Cristea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
4 Musafir(i)
4 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut