Ştiri Universitatea Craiova
11-06-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde vreun meci până la sfârşitul campionatului"
Tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, crede în revenirea grupării alb-albastre odată cu partida de la Mioveni, dar şi cu meciul din Cupa României, cu CFR Cluj.
Geană este convins că elevii lui nu vor mai pierde niciun meci până la finele campionatului: "Sunt convins că, în urma unei victorii la Mioveni împotriva Internaţionalului, plus o calificare în Cupă contra CFR-ului, echipa va juca mult mai bine şi nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde vreun meci până la sfârşitul campionatului. Sunt convins că echipa poate să câştige toate jocurile care au mai rămas." Eugen Neagoe nu consideră deloc dificil să dai importanţă la două competiţii, cum sunt Cupa şi campionatul: "Suntem agăţaţi de Cupă, este unul dintre obiectivele noastre, dar să ştiţi că şi campionatul nu este pierdut, în acest moment. Cu două - trei victorii legate suntem în prima jumătate a clasamentului. Nu cred că este foarte dificil să mergi pe mai multe fronturi. După părerea mea, astea sunt numai scuze în momentul când nu reuşeşti să te califici în anumite competiţii, să spui că nu a fost unul dintre obiectivele echipei. Pentru noi foarte important este şi campionatul, şi Cupa României. Chiar dacă mi-aş fi dorit alt adversar, acum este mai puţin important. Contează foarte mult că jucăm acasă, în faţa suporterilor. Sper să fie în număr cât mai mare să ne ajute să fie alături de băieţi, pentru că numai cu ajutorul lor echipa poate să depăşească momentele grele prin care trece." "Ne cunoaştem de când aveam 11 ani" Pe cei doi tehnicieni ale căror echipe se întâlnesc astăzi, Ştefan Stoica şi Eugen Neagoe, îi leagă o prietenie de 31 de ani. Mai mult, Geană a declarat că, indiferent care va fi rezultatul partidei, prietenia dintre ei nu va avea de suferit. "Am vorbit cu Fane Stoica la Buzău, înaintea meciului de la Urziceni, am stat în acelaşi hotel, am discutat foarte multe lucruri, dar nu de jocul pe care îl vom avea azi. Nici nu cred că mă va suna, nici eu nu îl voi suna. Sper să fim noi cei care vom câştiga. Rămânem prieteni, pentru că suntem prieteni, ne cunoaştem de când aveam 11 ani. 31 de ani este o viaţă de om şi vom rămânem prieteni", a afirmat Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut