Ştiri Dinamo Bucureşti
11-06-2009, 06:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Niculescu: "E o umilinţă mare şi e foarte dureros pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe"
Atacantul Claudiu Niculescu s-a declarat extrem de dezamăgit după acest eşec.
"E o umilinţă mare şi e foarte dureros pentru noi, dar trebuie să mergem mai departe. Cred că diferenţa jocului dintre cele două manşe a fost prea mare, însă cred că diferenţa s-a făcut la valoarea individuală. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a câştiga, dar atât am putut. Ce să facem acum, să plângem? Nu, capul sus şi trebuie să batem Rapidul în campionat. S-a văzut încă o dată că fără suporteri suntem nuli", a opinat acesta. Fotbalistul în vârstă de 33 de ani speră ca oficialii clubului să nu mai schimbe staff-ul tehnic, deoarece este nevoie de stabilitate: "Nu am mai vrea să se schimbe antrenorul, suntem şi noi debusolaţi. Vrem să mergem cu Ţălnar cel puţin până la iarnă, nu cred că se impune schimbarea lui". Dinamo a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 0-3, în faţa formaţiei turce Galatasaray Istanbul, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei F a Ligii Europa şi mai are doar şanse teoretice pentru a se califica în 16-imile competiţiei. În celălalt meci din etapa a 4-a a Grupei F, Panathinaikos s-a impus în deplasarea de la Sturm Graz, scor 1-0, astfel că formaţia din Ştefan cel Mare rămâne pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte acumulate. Lider este Galatasaray, cu 10 puncte, urmată de Panathinaikos, cu 9 puncte, în timp ce Sturm Graz este lanterna roşie, cu un singur punct. Formaţia turcă este deja calificată în 16-imi. Următoarea etapă se va disputa la 2 decembrie şi programează meciurile Dinamo-Sturm Graz şi Galatasaray-Panathinaikos. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
59 Musafir(i)
59 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut