Chestionar: Va reuşi Timişoara să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
11-06-2009, 07:01 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara
Ariel Jacobs spune că meritul pentru victoria cu FC Timişoara le aparţine jucătorilor

Tehnicianul lui Anderlecht Bruxelles, Ariel Jacobs, a declarat după succesul, scor 3-1, din partida cu FC Timişoara, contând pentru etapa a 4-a din Grupa A a Ligii Europa, că vicecampioana Belgiei a obţinut o victorie meritată, chiar dacă adversarul a dominat repriza secundă, informează Le Soir.

"A fost un meci greu, dar am jucat inteligent şi am reuşit să obţinem o victorie foarte importantă. Timişoara a evoluat foarte bine în a doua repriză, când a fost mai periculoasă decât în toate cele trei reprize pe care le-am jucat. A fost ciudat, pentru că, la un moment dat, am controlat partida, iar mai apoi jocul ne-a găsit în apărare. Consider că meritul pentru această victorie şi pentru poziţia din grupă aparţine numai jucătorilor", a spus Jacobs.

Anderlecht a trecut, joi, pe teren propriu, scor 3-1, de FC Timişoara, în Grupa A a Ligii Europa, şi a obţinut calificarea în 16-imile de finală ale competiţiei.

În celălalt meci al grupei, Ajax Amsterdam a învins pe terenul lui Dinamo Zagreb, scor 2-0.

Clasamentul Grupei A: 1. Ajax 8p, 2. Anderlecht 8p, 3. FC Timişoara 2p, 4. Dinamo Zagreb 0p (echipa croată a fost penalizată cu 3 puncte de UEFA în urma incidentelor provocate de suporterii ei la Timişoara, unde învinsese cu 3-0).

Următoarea etapă se va disputa la 2 decembrie şi programează întâlnirile FC Timişoara-Ajax Amsterdam şi Anderlecht Bruxelles-Dinamo Zagreb.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:18 PM
RE: Grupa A (Grupa Timişoarei): Ajax, Anderlecht, Dinamo Zagreb, FC Timisoara - Sebi Raducu - 11-06-2009 07:01 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut