Ştiri Dinamo Bucureşti
11-06-2009, 07:54 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Dinu: "M-a deranjat lipsa de profesionalism a acestor jucători!"
Directorul tehnic al celor de la Dinamo, Cornel Dinu, s-a arătat deranjat de lejeritatea cu care fotbaliştii echipei din Ştefan cel Mare au abordat partida cu Galatasaray. Totuşi, Dinu admite că între echipa sa şi cea turcă există o mare diferenţă de valoare şi afirmă că în zece oameni Dinamo a jucat mai bine decât în efectiv complet.
"M-a deranjat lipsa de profesionalism a acestor jucători. E o diferenţă mare între munca prestată şi zerourile încasate. Între profesionalismul celor de la Galatasaray şi al nostru e o diferenţă enormă. Din păcate atitudinea se vede dacă e educată în timp. Este clar o diferenţă de valoare între Galatasaray şi Dinamo actual. Ei au 7-8 jucători care sunt internaţionali turci. Am primit goluri uşor, atitudinea noastră în special în prima repriză a fost lipsită de profesionalism, am primit goluri total parabile, şi pe greşeli de portar, le-am dat şi mingea. Apoi, în 10 oameni, poate că şi de frică, atitudinea parcă a fost mai realistă şi mai apropiată de ceea ce înseamnă profesionalism. Au fost şi câteva situaţii pe care Torje le-a tratat superficial. Ei au avut trei situaţi din care au marcat două goluri evitabile", a declarat Dinu la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut