Ştiri Poli Timişoara
11-06-2009, 08:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
Chivorchian: Cred că am fost mai buni decât Anderlecht
Preşedintele executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat, joi, că formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a fost mai bună decât adversara sa, Anderlecht Bruxelles, în meciul pierdut, scor 1-3, în Liga Europa.
"A fost o seară neagră în condiţiile în care, pot să fiu subiectiv, cred că am fost mai buni decât Anderlecht, însă, din păcate, este al treilea joc în care ni se dă împotrivă un penalti care nu este şi, în acelaşi timp, schimbările care le-am făcut noi nu ne-au ajutat, schimbările care le-au făcut ei i-au ajutat. Nu cred că am fi meritat să pierdem acest joc. Însă, am acumulat experienţă, mai avem două jocuri de susţinut şi ne dorim măcar o victorie din cele două partide pe care le mai avem. Şansele de calificare sunt destul de mici, trebuie să fim realişti, e aproape imposibil, doar o victorie împotriva Ajaxului şi Ajaxul să fie învinsă acasă de Anderlecht. În fotbal s-au mai văzut minuni, dar este foarte greu", a spus Chivorchian. Întrebat de comportamentul avut de fani, Chivorchian a răspuns: "Nu putem vorbi de toţi suporterii lui Poli. Suporterii lui Poli ne-au încurajat şi acasă şi în deplasare. Sunt o parte dintre ei care nu înţelege că aruncarea acestor petarde ne face mari deservicii. Noi înţelegem, dar atâta timp cât există o lege internă, cât şi la nivel internaţional... nu e un lucru pe care îl interzicem noi. Va fi vorba de o amendă care, după părerea mea, va fi destul de mare". Partida Anderlecht Bruxelles - FC Timişoara, scor 3-1, contând pentru etapa a IV-a a grupei A din Liga Europa, a fost întreruptă circa şase minute din cauza suporterilor grupării timişorene, care au aruncat cu torţe în suprafaţa de joc, precum şi cu monede. Incidentele create de suporteri au început în minutul 50, imediat după golul marcat de Parks, prin care FC Timişoara a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, când fanii au aruncat cu mai multe torţe pe teren. Imediat, în faţa sectorului ocupat de suporterii timişoreni s-a format un cordon de stewarzi. Fumul degajat de torţe l-a determinat pe arbitrul de centru, francezul Tony Chapron, să întrerupă partida. Chapron a purtat mai multe discuţii cu arbitrul de rezervă, Alexandre Castro, după care a aşteptat degajarea fumului. Căpitanul echipei, Dan Alexa, s-a îndreptat spre sectorul ocupat de suporterii timişoreni şi i-a rugat să nu mai arunce cu nimic în teren, însă, după plecarea fotbalistului echipei antrenate de Ioan Ovidiu Sabău, fanii au mai aruncat cu diverse obiecte în suprafaţa de joc. Tony Chapron a ridicat de pe gazon monede şi restul torţelor aruncate, pe care le-a înmânat arbitrului de rezervă. La partidă, disputată pe stadionul "Constant van der Stock", a asistat şi preşedintele UEFA, Michel Platini. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
1 Musafir(i)
1 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut