Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
11-06-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa K (Grupa CFR-iştilor): PSV Eindhoven, FC Copenhaga, Sparta Praga, CFR Cluj
Wilfried: Nu ne-ar fi convenit remiza, am meritat victoria
Atacantul ivorian Bony Wilfried, autorul golului victoriei echipei Sparta Praga la Cluj, scor 3-2 cu CFR în grupa K a Ligii Europa, a declarat că forma?ia sa putea câştiga mult mai clar şi că ar fi fost nedrept ca meciul să se termine la egalitate, informează Deniksport.
"Este cel mai important gol din cariera mea. Dacă am fi terminat 2-2, nu ne-ar fi convenit, pentru că meritam victoria. Am avut destule ocazii, nimeni nu s-ar fi mirat dacă am fi câştigat cu 4-0. Am crezut până la capăt că mai putem da un gol, că mai e timp. A fost un meci nebun şi e excelent că am învins. La faza golului n-am căzut, chiar dacă a fost penalti clar. M-am redresat ?i mă bucur teribil că am ales această cale, să înscriu din acţiune", a spus Wilfried. Atacantul Jan Holenda a afirmat că a fost un joc "nebun-nebun". "Meciul a avut happy end pentru noi. N-am mai văzut până acum un asemenea final de meci. Am sperat până la capăt. Pentru noi a fost bine că ?i la 2-2 şi în nouă oameni au ieşit la joc, e admirabil. Am obţinut trei puncte foarte importante", a spus Holenda. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
34 Musafir(i)
34 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut