Ştiri Unirea Urziceni
11-06-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
George Galamaz: "Nu mai e o iluzie"
Căpitanul George Galamaz crede că Unirea are şanse mari să ajungă în optimile Champions League.
- George, vă mulţumeşte egalul cu Glasgow? - Eu consider că miercuri am pierdut două puncte. I-am dominat clar pe scoţieni şi am avut ocaziile mai clare. Golul lor a venit contrar cursului jocului, noroc cu acea execuţie de excepţie a lui Onofraş. E frustrant că nu am cîştigat, dar să nu uităm că Rangers e campioana Scoţiei. - Ce şanse mai are Unirea să termine pe locul 2? - Nu stăm să facem acum prea multe calcule. Noi vom juca toate partidele la victorie şi la final ne uităm pe clasament şi vedem unde sîntem. Totuşi, nu putem să ne mai ascundem: avem şanse mari de calificare şi sperăm să ajungem în primăvara Champions League. Acesta e obiectivul nostru! - Aţi cîştigat pariul cu Dan Petrescu, care spusese că nu veţi mai face nici un punct. - Sînt curios dacă vrea să mai facem încă un pariu pentru că eu cred că vom mai acumula puncte în următoarele două partide. Sînt sigur că Mister a vrut doar să ne motiveze suplimentar şi că a avut încredere în noi tot timpul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
31 Musafir(i)
31 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut