Chestionar: Va reuşi să ajungă Unirea Urziceni în primavara europeană?
Da
Nu
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
11-06-2009, 09:30 PM
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni
"Am fost mai buni decît Unirea. Ei au avut doar jumătăţi de ocazii"

Marcatorul golului lui Glasgow Rangers în Ghencea, Lee McCulloch, spune că scoţienii au fost echipa mai bună în jocul de ieri şi se arată încîntat de felul în care coechipierii săi şi-au revenit psihic după înfrîngerea dură suferită în urmă cu două săptămîni, 4-1.

"E dazamăgitor să ai un avantaj pe tabelă şi să îl pierzi în ultimele minute. Ar fi trebuit să ţinem mai bine mingea, cred că lipsa de experienţă ne-a costat, nu aveam voie să lăsăm posesia adversarului. Trebuie să fii pragmatic şi să-ţi propui să nu iei gol. Nu e vina nimănui în mod special, depindem de colectiv. Am arătat că putem reacţiona după un rezultat teribil, meciul nostru din tur nu a fost deloc aşa cum ne-am fi aşteptat. Au muncit mai mult pe Ibrox, au meritat să învingă atunci. Aseară, noi am fost mai buni. Au avut cîteva jumătăţi de ocazii, am avut mîndria de a reveni şi cred că meritam punctele", a spus McCulloch.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa G (Grupa Unirii): FC Sevilla, Glasgow Rangers, VfB Stuttgart, Unirea Urziceni - Sebi Raducu - 11-06-2009 09:30 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
42 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut