Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
11-08-2009, 11:56 AM
Mesaj: #138
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ
Mulţescu: "Am întâlnit un adversar foarte puternic, cu o forţă de joc mare"

Tehnicianul gazdelor, Gheorghe Mulţescu, afirmă că era conştient de faptul că echipa sa avea şanse mici de a obţine măcar un punct în meciul cu FC Vaslui. "Am întâlnit un adversar foarte puternic, cu o forţă de joc mare. Când m-am uitat pe banca de rezerve a vasluienilor, m-a luat ameţeală. Au jucători cumpăraţi cu milioane de euro. Chiar şi aşa, în repriza a doua cred că am fi meritat mai mult, chiar puteam să egalăm dacă aveam şansă la bara lui Doicaru", a afirmat acesta.

Mulţescu a anunţat că în următoarea perioadă vor ajunge la Piatra Neamţ mai mulţi jucători în probe, deoarece lotul trebuie neapărat întărit. "În pauza care urmează vom aduce cinci, şase jucători în probe, liberi de contract pentru a-i transfera acum, fiindcă trebuie să întărim lotul. Ne aşteaptă meciuri grele cu Urziceni, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, iar jucătorii au carenţe în pregătire. Sunt lipsuri mari pe toate planurile", a apreciat antrenorul Ceahlăului.

Echipa antrenată de Marius Lăcătuş, FC Vaslui, s-a impus, sâmbătă, scor 1-0, în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ, bifând al şaselea succes consecutiv de la venirea acestuia pe banca tehnică şi a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - gonen - 09-13-2009, 02:26 PM
RE: Ştiri Ceahlăul Piatra-Neamţ - Sebi Raducu - 11-08-2009 11:56 AM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut