Ştiri Rapid Bucureşti
11-08-2009, 06:16 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Copos: "După meci, Dinamo va fi Rapid II"
Dacă altădată prefera să stea în banca sa, acum, înaintea derby-ului cu Dinamo, George Copos sare la gâtul "câinilor". Şeful holdingului ANA este convins că echipa sa va mătura pe jos cu formaţia alb-roşie, foarte greu încercată în competiţiile europene.
Libertatea: Prinde antrenorul Nae Manea finalul turului? George Copos: Nae Manea va antrena echipa până la finalul turului. În funcţie de rezultatele pe care le va avea echipa, vom lua o decizie. Sper să-i meargă bine. Deocamdată, nu negociem cu nici un alt tehnician. Aveţi ceva să-i reproşaţi domnului Hizo? Am tot respectul pentru omul Hizo, chiar dacă el se plânge că n-ar fi aşa. Îl înţeleg şi îi dau dreptate când afirmă că poate aşa i-a fost scris, ca el să muncească şi alţii să culeagă roadele. Totuşi, nici acum nu pot înţelege cum a fost posibilă compromiterea unui obiectiv atât de drag rapidiştilor, în condiţiile în care tragerea la sorţi a fost de partea noastră. Internaţional Curtea de Argeş e o echipă pe care trebuia s-o eliminăm. L-a iertat pe Hizo O să îngropaţi, până la urmă, securea războiului? Din punctul meu de vedere, războiul nu există. Mie mi-a trecut supărarea de la Mioveni. Sunt sigur că şi domnul Hizo, după ce va depăşi această stare de moment, va fi de acord că nu există motive pentru care să nu ne putem da bună ziua în continuare. Este Rapid pregătită pentru derby-ul cu Dinamo? Îmi doresc din toată inima ca după acest meci, aşa cum zicea Cristi Borcea când vorbea despre “sateliţi”, Dinamo să devină Rapid II. Pronosticul meu este 2 solist, pentru că avem potenţial. Tinerii noştri vor lua faţa veteranilor de la Dinamo. Veţi vedea. Cum decurg negocierile pentru vânzarea clubului? Urmează să încheiem cu domnul Lutz Stache un pre-closing agreement (n.r. - precontract), care constituie un pas important în direcţia finalizării negocierilor. E o tranzacţie complexă, cu numeroase detalii de care trebuie să ţinem cont. Oricum, şi dacă vând clubul, eu voi susţine Rapidul necondiţionat şi indiferent de locul unde mă voi afla. Revine Boya? Chiar dacă are cel mai bun atac din Liga I, cu 27 de goluri marcate, Copos ar vrea să mai aducă un vârf . Patronul giuleştean e gata să îl readucă la echipă pe camerunezul Piere Boya. "Dacă eşti de acord să te întorci, rezolv eu cu Grenoble să te împrumut 6 luni!", ar fi fost mesajul pe care i l-a transmis patronul lui Boya, conform GSP. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut