Ştiri Rapid Bucureşti
11-08-2009, 06:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
"Dulăul" pariază pe Rapid la derby
Viorel Hizo crede că giuleştenii vor câştiga partida cu Dinamo, meci programat în această seară, în "Groapă".
Dinamo şi Rapid se întâlnesc diseară (ora 20.00, în direct la Antena 1), pe arena din Şoseaua Ştefan cel Mare, în derby-ul etapei a 13-a a Ligii I la fotbal. Giuleştenii vin în "Groapă" galvanizaţi de ultimele prestaţii din campionat, în vreme ce "câinii" sunt la doar un punct în spatele rivalilor. Culmea, ambele echipe au pe bancă antrenori priviţi doar ca soluţii de avarie: Cornel Ţălnar, respectiv Nae Manea. Asta din cauză că niciunul dintre ei n-a demonstrat mare lucru în carieră. Viorel Hizo, antrenorul care a demisionat acum o săptămână de la echipa "vişinie", mizează pe o victorie a foştilor săi elevi. "În mod normal, cred că ar trebui să câştige Rapid. E o echipă care se află într-o formă mai bună decât Dinamo şi are un joc mai elaborat. Nu cred totuşi că dinamoviştii vor fi demoralizaţi în urma înfrângerii suferite cu Galatasaray, în grupele Ligii Europa. Toată lumea se mobilizează la un astfel de meci, nu se mai gândeşte nimeni la ce a fost", a declarat "Dulăul" pentru EVZ. Tehnicianul a stat în două rânduri şi pe banca tehnică a formaţiei din "Groapă". Mai întâi ca „secund” al lui Florin Halagian, în sezonul 1991-1992, iar apoi ca antrenor principal, în 1997. Hizo nu a vrut să-i dea nicio replică lui George Copos, care a declarat, în paginile cotidianului "Gazeta Sporturilor", că tehnicianul a plecat de la Rapid deoarece "s-a supărat ca văcarul pe sat". "Nu vreau să comentez vorbele lui Copos. Nu mă interesează ce spune şi, în plus, nu are rost să apar eu cu critici înaintea unui meci atât de important, cum este cel cu Dinamo". "Comunist, dar e al nostru" Supăraţi că Dinamo le-a alocat doar 400 de bilete la derby, fanii giuleşteni au luat în calcul varianta de a nu veni în "Groapă". Gigi Corsicanu’, preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, ne-a spus însă că s-a renunţat la această formă de protest deoarece "nu am vrut să facem rău echipei la un meci aşa de important. Vom veni pe stadion cu tot arsenalul de rigoare şi le pregătim dinamoviştilor câteva surprize". Gigi Cosicanu’ nu crede însă că George Copos va veni în mijlocul galeriei, dar promite că, dacă se va întâmpla asta, patronul giuleştean va fi bine primit. "Eu, unul, nu cred că George Copos va veni printre noi. Va sta la lojă. Dacă, totuşi, va veni în galerie, nu va avea nicio problemă cu noi, îl vom primi bine. Cu toate ale lui, bun, rău, comunist, Copos este, totuşi, unul de-al nostru", a conchis ieri liderul fanilor giuleşteni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
12 Musafir(i)
12 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut