Ştiri Unirea Urziceni
11-08-2009, 06:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Mihai Stoica: "Trebuia sa castigam la Brasov. Am avut un penalty extrem de clar"
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca partida de sub Tampa a fost decisa in urma unei greseli de arbitraj.
"A fost o prima repriza echilibrata, dupa care ne-am mai revenit. Am avut doua ocazii, insa am terminat la egalitate. In repriza secunda, am dominat clar, patru ocazii uriase, insa a fost o eroare de arbitraj care ne-a costat doua puncte mari. Am avut un penalty pe care l-a vazut toata lumea, insa nu s-a dat nimic. Jucatorii nostri arata ca vin din alta tara, insa sunt tratati asa cum sunt tratati. Am mai spus ca, fara aceste greseli de arbitraj putem castiga din nou campionatul. Am auzit ca lumea vorbeste ca Glasgow nu ar avea valoare, iar rezultatul nostru nu a fost atat de spectaculos. Glasgow este o echipa extrem de periculoasa, iar faptul ca au ajuns in Liga Campionilor spune multe. Asa ca cei care vorbesc la adresa acestei echipe, ar trebui sa se documenteze mai mult. Am dominat clar meciul de acasa, iar rezultatul au fost mai mult decat meritat. Exista o invidie imensa care numai in Romania o putem vedea. In raportul observatorului am arata asa: bine si excelent la comportarea publicului nostru, satisfacator la starea terenului, iar comportamentul suporterilor adversi a fost tratat ca satisfacator, in conditiile in care scotienii au venit cu alcoolul in sange. Sper sa se ia o masura corecta ca Unirea sa nu aiba de suferit. Avem nevoie sa fim linistiti inaintea meciului cu Sevilla, noi fiind singura echipa din Romania care joaca pentru o calificare in primavara europeana.", a declarat Mihai Stoica. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
56 Musafir(i)
56 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut