Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-08-2009, 08:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
"Ţi-e mai mare dragul să stai în cantonamentul naţionalei!"
Mijlocaşul Dacian Varga a declarat, joi că regulile de disciplină ale selecţionerului Răzvan Lucescu nu îl deranjează deloc, fiind obişnuit cu cele din cantonamentul echipei de club, Unirea Urziceni.
"Noile reguli trebuie respectate, e normal ca ce zice Răzvan Lucescu să fie literă de lege. El e antrenorul, el taie şi spânzură. Pe mine nu mă deranjează deloc regulile cu prezenţa în cantonament, sunt obişnuit să stau în cantonament la Urziceni. Nu m-ar deranja nici prezenţa în cantonament de la ora 21.00, pentru că noi şi aşa la Urziceni stăm mai mult în cantonament decât acasă", a spus mijlocaşul formaţiei ialomiţene. Varga susţine că în cantonamentul echipei naţionale nu ai timp să te plictiseşti şi este convins că niciun jucător nu se va afla în situaţia de a fi amendat sau exclus din lot de Răzvan Lucescu. "La naţională ţi-e mai mare dragul să stai în cantonament, mai vorbeşti cu ceilalţi jucători, n-ai cum şi n-ai nici timp să te plictiseşti. Cât a hotărât Răzvan e foarte bine... Oricum, eu nu cred că o să fie probleme cu niciun jucător, adică nu o să se aplice sancţiunile astea", a adăugat Dacian Varga. Fundaşul Dorin Goian a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că e normal ca la echipa naţională să fie un program strict. "E bună această decizie a selecţionerului, e normal până la urmă să existe un set de reguli. La echipa naţională este un program strict şi toţi cei care suntem convocaţi trebuie să respectăm regulile impuse de selecţioner", a afirmat Goian. Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, a declarat, miercuri, că internaţionalii care nu vor respecta regula impusă în cantonamentele naţionalei, de a nu fi văzuţi în oraş după ora 00.00, vor fi amendaţi sau excluşi din lotul primei reprezentative. "Ora limită pentru jucătorii de la echipa naţională va fi ora 12.00 noaptea. Am făcut un set de reguli, nu vreau să le numesc un regulament de ordine interioară, care să ne ajute să întărim relaţiie dintre jucători şi în acelaşi timp să transmitem o anumită educaţie, un anumit respect faţă de cei care suntem la naţională, faţă de public. Una dintre reguli este că, pe perioada convocării, jucătorii nu au voie să depăşească ora 12.00 noaptea, amenda fiind de 5.000 de euro, iar cine este văzut în oraş după ora 1.00 noaptea este eliminat din lot", a precizat Lucescu la Sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
6 Musafir(i)
6 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut