Ştiri Dinamo Bucureşti
11-09-2009, 05:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Cornel Dinu: "Jocul lui Dinamo s-a apropiat de multe ori de ceea ce ne dorim"
Directorul tehnic al lui Dinamo, Cornel Dinu, a declarat, duminică, după remiza cu Rapid, scor 1-1, că echipa roş-albă a dominat clar meciul şi a prestat un joc de calitate, dar a avut ghinion la ocaziile create.
"Jocul lui Dinamo s-a apropiat de multe ori de ceea ce ne dorim. Am avut 12 ocazii clare de a marca, deşi am început ezitant meciul. Am comis două greşeli nepermise în apărare, dar e de admirat faptul că echipa a jucat în continuare. Rezultatul este nedrept după numărul de ocazii pentru că Rapid a avut o singură situaţie de a marca în partea secundă. A fost vorba şi de o pripeală în faţa porţii, de concentrare", a spus Dinu, care a lăudat şi aportul fanilor dinamovişti la rezultatul final: "Remarc ataşamentul publicului chiar dacă echipa a fost condusă 87 de minute". Dinu s-a declarat dezamăgit de evoluţia lui Gabriel Tamaş, dar a apreciat prestaţia lui Adrian Cristea, pe care îl consideră un câştig. "Tamaş a avut în ultimul moment o stare de surescitare care ne-a mirat şi pe noi. Acum, revenirea în echipă nu îi aparţine decât lui. Ca fundaş nu ai voie să greşeşti, la el e vorba de concentrare şi linişte cerebrală. De aceea a fost şi schimbat. În schimb, pot spune că Adrian Cristea e un câştiga clar, a încercat lucruri grele şi s-a complicat, deşi era destul de dificil să reuşească ceva. E un jucător de valoare, care doreşte să progreseze şi se bate pentru echipă", a opinat acesta. Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu, după ce a ratat mai multe ocazii decât adversarul şi a trimis de două ori mingea în bară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)
44 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut