Ştiri Dinamo Bucureşti
11-09-2009, 05:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Niculescu: "A fost un meci cu ritm spectaculos, plăcut ochiului, dar nu şi pentru noi"
Autorul golului dinamovist, Claudiu Niculescu, afirmă la rândul său că formaţia din Ştefan cel Mare s-ar fi putut impune fără niciun fel de probleme.
"Acest egal este dureros pentru că am avut meciul în mână, plus şapte ocazii clare în ambele reprize, dar pe care le-am ratat cu seninătate. Păcat de rezultat, am pierdut iar două puncte. A fost un meci cu ritm spectaculos, plăcut ochiului, dar nu şi pentru noi. Am plecat de la 0-1, Rapid s-a închis destul de bine în apărare, dar meritam victoria în această seară. Ne-a mai condus Rapid acasă şi am reuşit să întoarcem rezultatul, numai ghinionul a făcut să fie egal la final", a punctat veteranul în vârstă de 33 de ani. Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu, după ce a ratat mai multe ocazii decât adversarul şi a trimis de două ori mingea în bară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
45 Musafir(i)
45 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut