Ştiri Dinamo Bucureşti
11-09-2009, 05:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Dinamo Bucureşti
Andrei Cristea: "Este important că suntem neînvinşi şi o să mergem la Timişoara pentru a câştiga"
Atacantul Andrei Cristea e de părere că şi egalul împotriva Rapidului poate fi considerat mulţumitor, dar acum trebuie ca Dinamo să câştige meciul de la Timişoara
"Până la urmă cred că a fost un rezultat echitabil, deşi după numărul ocaziilor Dinamo a fost echipa care ar fi meritat mai mult victoria. Nu trebuie să uităm că am venit după un meci din Liga Europa, iar adversarul a fost mai odihnit. Am sperat până la final că nu vom pierde şi am crezut în şansa noastră, chiar dacă am început meciul de la 0-1. Am fi putut câştiga dacă eram mai atenţi. Totuşi, este important că suntem neînvinşi şi o să mergem la Timişoara pentru a câştiga", a spus acesta. Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu, după ce a ratat mai multe ocazii decât adversarul şi a trimis de două ori mingea în bară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut