Ştiri Rapid Bucureşti
11-09-2009, 05:30 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Ovidiu Herea: "Ne mulţumeşte acest egal, mai ales că am rămas în faţă"
Mijlocaşul Rapidului, Ovidiu Herea, a apreciat remiza obţinută cu Dinamo: "E un rezultat bun, mai ales că în a doua repriză Dinamo a avut nişte ocazii foarte bune de a marca. Am jucat în Ştefan cel Mare şi ne-am întors cu un punct. Campionatul e foarte strâns, mai sunt destule meciuri în care se poate întâmpla orice. Am început bine, am marcat repede, Dinamo trebuia să atace, nu mai avea nimic de pierdut şi până la urmă a înscris în minutul 90. Ne mulţumeşte acest egal, mai ales că am rămas în faţă. Avem nişte meciuri cu echipe mai slab cotate şi putem reveni pe prima poziţie până la sfârşitul turului".
În ceea ce priveşte rezistenţa fizică a colegilor săi în meciul cu Dinamo, Herea a opinat: "Poate că de afară se vede că avem probleme fizice, dar asta e problema antrenorilor. Este normal ca o echipă care joacă pe teren propriu să atace. Ne-a părut rău de rezultat, pentru că speram să plecăm cu toate punctele de aici", a spus mijlocaşul căruia i-a recidivat o accidentare mai veche, motiv pentru care va efectua o serie de investigaţii medicale în zilele următoare. Unul dintre evidenţiaţii lui Herea a fost portarul Bornescu: "Mircea a apărat foarte bine, a făcut un meci mare. Şi datorită lui avem un punct, dar asta e treaba lui, să apere cât mai bine. Ne simţim în siguranţă cu el pe teren, este un portar cu experienţă". Dinamo a obţinut o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, în derby-ul etapei a 13-a, graţie unui gol marcat în minutul 88 de veteranul Claudiu Niculescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)
23 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut