Juventus Torino
11-09-2009, 05:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Juventus Torino
Diego afirmă că obiectivul său este titlul de campion, nu cel de golgheter
Brazilianul Diego, despre care presa a spus că nu marchează suficient, a declarat că pentru el contează mai mult să câştige titlul de campion al Italiei cu Juventus, decât cel de golgheter în Serie A, informează ediţia online de luni a Tuttosport.
Diego a marcat un gol în meciul pe care Juventus l-a câştigat sâmbătă, cu 5-2, în faţa Atalantei, iar formaţia din Torino este pe locul secund în campionat, cu 5 puncte mai puţin decât Inter, după 12 etape disputate. "Este adevărat că mi-a lipsit golul. A fost important pentru mine să marchez din nou, dar mai importantă a fost victoria echipei. Nu sunt obligat să-mi justific suma de transfer. Trebuie să fim mai maturi decât atât. Eu nu am venit la Juventus doar ca să marchez. Îi avem pe Trezeguet şi Amauri pentru acest lucru, iar ei se descurcă foarte bine. Eu nu sunt atacant", a spus Diego. Jucătorul a adăugat că Juventus a căpătat mai multă încredere în şansele sale după ce Inter a remizat cu AS Roma în campionat, scor 1-1. Altfel, căpitanul lui Juventus, Alessandro Del Piero, a împlinit luni 35 de ani. Acesta joacă pentru echipa italiană din 1993, timp în care a evoluat în 604 partide şi a reuşit 262 goluri. El are în palmares 5 titluri de campion, o Cupă, 4 Supercupe ale Italiei, o Ligă a Campionilor, o Supercupă a Europei şi titlul de campion mondial. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut