Ştiri Rapid Bucureşti
11-09-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Neamţul Stache nu vrea să colaboreze cu Taher la Rapid!
Lutz Stache a rămas şocat să afle că poate deveni patronul Rapidului numai dacă Fathi Taher îşi va da acceptul.
De altfel, George Copos îi promisese că el va fi cel care va lichida datoriile către omul de afaceri iordanian. Fathi Taher are de primit 7 milioane de euro şi nu este dispus să renunţe la bani. "Cine vrea clubul trebuie să ia neapărat dezlegare de la mine", a spus iordanianul în "Adevărul" de ieri. Taher a lăsat totuşi o portiţă deschisă pentru o eventuală colaborare cu Stache. "Dacă îmi va cere să fiu lângă el, o voi face. Sunt dispus să finanţăm împreună echipa", a mai spus omul de afaceri arab. Numai că Lutz Stache nici nu vrea să audă de aşa ceva. "Taher nu este problema mea. Copos mi-a promis că va rezolva el", a spus recent neamţul. De altfel, Stache a devenit neîncrezător în finalizarea tranzacţiei cu George Copos, fiind nemulţumit de faptul că pe zi ce trece apar tot mai mulţi oameni de afaceri care au creditat Rapidul şi revendică sume importante de bani, Taher fiind unul dintre ei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)
11 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut