Chestionar: Ce pronostic daţi la acest meci?
1
X
2
[Arată rezultate]

Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
11-09-2009, 08:19 PM
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia
Sorin Cîrţu: "Pe criza asta de atacanţi, e păcat să-l ignori pe Costea!"

Sorin Cîrţi este de părere că Florin Costea putea să figureze printre jucătorii convocaţi de Răzvan Lucescu pentru jocul amical cu Polonia şi consideră că marea problemă a fotbalului românesc în acest moment este lipsa atacanţilor de valoare.

"Nu cred că trebuie contestată selecţia, cel care ia deciziile ştie în funcţie de ce criterii o face. Poate se încearcă să se dea credit unor alţi jucători, se vrea verificarea unor fotbalişti în perspectiva viitoarei campanii de calificare la Campionatul European. Poate fotbaliştii pe care Lucescu nu contează sînt ieşiţi din formă sau nu au mai convins în ultimul timp, iar asta îl face pe selecţioner să nu apeleze la serviciile lor. Totuşi, cred că Florin Costea e un fotbalist pe care se putea conta, mai ales avînd în vedere ce criză de atacanţi traversează fotbalul de la noi. Dacă discuţi cu el, dacă îl disciplinezi puţin tactic şi îi explici ce aşteptări ai de la el, cred că Florin poate să reprezinte o variantă de luat în calcul. Uneori trebuie să te raportezi la valoarea individuală a unul jucător şi să te gîndeşti abia apoi la colectiv. Naturalizarea stranierilor? Nu cred că e o variantă. Nici unul nu mi se pare demn de un asemenea sacrificiu. Poate Wesley să fie un jucător capabil să apară în echipa naţională, dar nu ştiu cît de mult îşi doreşte el asta", a spus Cîrţu pentru gsp.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Meci amical: Polonia - România, 14 noiembrie 2009, Varşovia - Sebi Raducu - 11-09-2009 08:19 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut