Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
11-09-2009, 08:26 PM
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai
Centralul Ovidiu Haţegan susţine că nu a comis greşeli capitale în derby-ul Dinamo-Rapid

Arbitrul partidei Dinamo-Rapid, Ovidiu Haţegan, a declarat, luni, că după părerea sa a condus fără greşeli decisive derby-ul din Ştefan cel Mare şi consideră că a luat deciziile corecte în cele două faze de 11 metri incriminate de oficialii dinamovişti.

"Există contact între Marius Constantin şi Torje, însă dinamovistul şi-a prelungit mingea prea mult şi a văzut că nu mai poate ajunge la ea. Nu pot acorda 11 metri după un asemenea contact. Torje nu mi-a solicitat lovitură de pedeapsă, el a cerut doar intervenţia medicului. Am făcut greşeli foarte mici în acest meci. Nu este nicio presiune pentru mine să arbitrez pe Dinamo. Trebuie urmărită prestaţia mea pe toată durata meciului, nu doar după unele faze neclare. Trebuie să-i înţelegem şi pe cei de la Dinamo, pentru că au pierdut puncte în acest sezon pe greşeli de arbitraj", a spus Haţegan la GSPTV.

Centralul a comentat şi faza din prelungirile partidei, la un presupus henţ în careu al lui Iensci: "La faza din finalul meciului am fluierat fault în atac la Andrei Cristea asupra lui Costin Lazăr. Faza era oprită în momentul în care atacantul a lovit mingea cu capul. Chiar dacă nu era fault în atac, distanţa dintre Andrei şi Iencsi era prea mică să poţi să dai 11 metri", a conchis Haţegan.

În minutul 68, Torje a pătruns în careu şi a driblat mai mulţi rapidişti, după care a căzut, cerând penalty, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Mijlocaşul dinamovist a cerut imediat schimbarea, acuzând probleme la coapsa stângă, şi a fost înlocuit cu Boştină. La ultima fază a partidei, gazdele au cerut din nou penalty când, la o lovitură de cap al lui Andrei Cristea, mingea a fost oprită cu mâna din faţa liniei porţii de Iencsi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Stiri despre arbitrajul romanesc si nu numai - Sebi Raducu - 11-09-2009 08:26 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut