Ştiri Rapid Bucureşti
11-09-2009, 09:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Hizo: "Problema Rapidului e pe bancă, rezervele nu se ridică la nivelul titularilor"
Viorel Hizo spune că Rapid nu are prea multe soluţii pe banca de rezerve pentru a-l înlocui pe titularii de drept, iar atunci cînd aceştia se accidentează, rezervele nu se ridică la nivelul la care ar trebui să joace.
"Mă bucur foarte mult pentru Bornescu, mi-ar fi plăcut să am şi eu un portar ca el mai mult timp la antrenamente, în meciurile oficiale. Rapid avea nevoie de acest portar şi e valabilă şi reciproca. Probabil că tactica giuleştenilor a fost să-i surprindă pe contraatac, dar nu comentez prea mult pentru că nu ştiu ce le-a cerut jucătorilor, e greu să faci o analiză vizavi de ce face antrenorul din afară dacă nu ştii ce le cere fotbaliştilor. Cu Steaua, nu ne-am retras, dar ieşirea lui Herea şi a lui Fernandes ne-a afectat. Înlocuitorii lor nu au fost la înălţime. Aici e problema Rapidului, cînd te uiţi pe banca de rezerve trebuie să ai un înlocuitor bun la dispoziţie şi la Rapid nu prea sînt", a spus Hizo la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
25 Musafir(i)
25 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut