Ştiri Sportul Studenţesc
11-09-2009, 10:01 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Sportul Studenţesc
Spectatori de lux în Regie
Foştii componenţi ai "Găştii nebune", George Galamaz şi Ionuţ Mazilu, au luat loc sâmbătă după-amiază în tribunele stadionului din Regie, pentru a asista pe viu la partida dintre fosta lor echipă şi CSM Rîmnicu Sărat.
George Galamaz şi-a făcut apariţia în tribună cu puţin timp înainte de startul reprizei secunde. Acesta s-a declarat plăcut surprins de evoluţia "studenţilor": "Din câte văd, Sportul joacă foarte bine. Îmi place toată echipa, dar ies în evidenţă Ferfelea şi Curelea. Mi-a plăcut şi Cruceru, a jucat foarte bine astăzi", a declarat fundaşul Unirii Urziceni. Întrebat de şansele fostei sale echipe de a reveni pe prima scenă fotbalistică a ţării, Galamaz s-a arătat încrezător : "La cum joacă în acest moment, şansele de promovare sunt destul de mari. Important este să fie constanţi. Dacă vor juca până la final ca şi astăzi, nu au cum să nu promoveze" a adăugat căpitanul Unirii, care a fost titular ieri în partida disputată de formaţia sa împotriva lui FC Braşov şi încheiată cu scorul de 0-0. Un alt fost jucător al Sportului care a urmărit partida de liga secundă a fost Ionuţ Mazilu, vârful de atac al formaţiei ucrainene Arsenal Kiev şi fost golgheter al "studenţilor". Acesta a declarat următoarele : "Îmi place foarte mult cum joacă Sportul Studenţesc, practică un joc spectaculos. Îmi plac toţi jucătorii, dar în special Costin Curelea" a spus Mazilu. Fostul vârf al Rapidului a adăugat : "Nu ştiu care este situaţia Sportului în clasament, deoarece abia am revenit în ţară, însă, dacă vor juca tot aşa, pot promova. Ar fi frumos să o facă". Întrebat dacă s-ar întoarce spre sfârşitul carierei la alb-negri, Mazilu a afirmat că şi-ar dori să revină pe viitor. La meci a venit şi Dacian Varga, eroul Unirii Urziceni din meciul cu VfB Stuttgart. Jucătorul împrumutat de Sportul a ţinut să îşi felicite colegii la finalul partidei, făcându-le o vizită în vestiar. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
18 Musafir(i)
18 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut